Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Swoich wnuków Tobą straszyć nie będę, Kazimierzu, za wzór stawiać będę
Mnie tam możesz palcem pogrozić, nawet dwoma, jak mi się ta dusza rozhula
Udanej imprezki w bezdeszczowy wieczór życzę
Nutko ja nie chcialam a powiedziałam Chłopiec, chodziło o. Że nie chlapię językiem
Po kroplówce, już w domu - zmęczona
Dzięki Nutko za wyrazy współczucia
Kaziu udanej imprezy życzę
Odpoczywam
Zupka pomidorowa zdjęta z gazu , chętnie poczęstuję
Mam 3 suszarki prania do ściągnięcia ale jednak odpoczywam, bo ta kroplówka
Jestem zmęczona jednak , zostawię tą robotę dla Męża
Martinka pisze: 01 sie 2025 16:00
Nutko ja nie chcialam a powiedziałam Chłopiec, chodziło o. Że nie chlapię językiem
Po kroplówce, już w domu - zmęczona
Dzięki Nutko za wyrazy współczucia
Kaziu udanej imprezy życzę
Odpoczywam
Haj dzień dobry
Zapraszam na kawkę .....oczywiście na herbatkę też....na jajka sadzane i na owsiankę
Kaziu obiecuję że ja Tobą wnuków straszyć nie będę .....bo ich nie mam i mam nadzieję że imprezka się udała bo na Urokliwym Zadoopiu trochę chlapało
To zanczy,że częstujesz zestawem, który lubię .Z przyjemnością się dosiądę.
Kaziu dzisiaj będzie się imprezował, to szanse ma na brak deszczu
Wczoraj grunt przygotowywał i portki w kant prasował na balety
Dzień dobry
Imprezka jest dzisiaj, ktoś tu nieuważnie przeczytał mój wpis . Prognozy są dobre, zobaczymy. Już raz w czerwcu musieliśmy w ostatniej chwili ogłosić kapitulację, oby nie tym razem.
Miłego, spokojnego.