Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć , witam w sobotę
kończymy tydzień , a na nosie październik
Jakieś przegryzki trzeba zrobić, dzisiaj karciany wieczór
Książki też do biblioteki odnieść , nie jest źle zajęcie jest
Dobrego weekendu
Dzień dobry
Moja sobota będzie leniwa, nie planuję żadnych działań.
Bibi zazdroszczę tego karcianego wieczoru, nasze regularne scrabbelkowe spotkania trochę rozjechały się nad czym mocno ubolewam.
Jedna urzęduje w kasynie, druga rżnie w karty
Hazardzistki.....na polskich emeryturach
A ja dzisiaj będę aktywna fizycznie.Grabie itp. sprzęt sportowy w ruch pójdzie
Pogoda sprzyja .... świeci od rana
Hejka…u mnie piękny był dzień, spacery, wypad na inne jedzonko (przepyszny pstrąg)…
Na tańcach taki ścisk, taka nie do zniesienia duchota, że zrezygnowaliśmy…
Jutro wypad do Wisły…
Nadchodzi halny znaczy się już na dobre rozkręca…
Mój znajomy budowlaniec, który wybudował parę mostów, nie martwi się. Mówi, że zawsze gdzieś znajdzie dach nad głową.
Ale Ty Bibi chyba nie jesteś budowlańcem, więc uważaj.
Dzień dobry,
Andrzeju , ja nawet na zapałki nie gram
to taki trochę oszukany hazard , ale bardzo dziękuję za troskę , mimo wszystko wezmę do serca
Pięknego dna życzę