Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiom Dużo zdrowia życzę i samych przyjemności
Słońce Tv zapowiadali a przez okno jest szaro, buro i ponuro z lekkim deszczem
Troszkę zdegustowana jestem
Taki czas.
Miłego Wam
Cześć ,
pogodnego dnia życzę, ale chyba na życzeniach się skończy
Czy u Was jest tak samo jak u mnie ?
Wczoraj przyjmowałam życzenia , a dzisiaj Barbórki ucztować będą
Miły dzień nie powiem
Nie wiem jak u Ciebie Basiu jest, u mnie tak sobie i nie tylko w pogodzie
Słońca nie ma, mgły nie ma, deszczu też, ale tak nijak jest.
Może bym jakiś ciasteczek do kawki upiekła Zapach w kuchni wynagrodzi to zobojętnienie pogodowe
Dzień dobry
Wczoraj nie zagoscilam ,więc Basiu spóźnione życzenia imieninowe .Dużo zdrówka ,bo to najważniejsze ,zadowalających wyjazdów sanatoryjnych
Deszczowy dzień ,mgła ,pogoda nie zadowala ,taki czas do przetrwania
Piateczek ,weekend oczekuje ,to pocieszenie
Poranna kawa ,chwila na przywitanie
Spokojnego pogodnego dnia pozdrawiam
Witam niedzielnie,
tłok tu taki, że szpilki nie wciśniesz
Omleciki usmażyłam , zapraszam
Młody jeszcze śpi to jest chwila
Dobrej niedzieli , a niedziela handlowa , można spełniać się świątecznie
Witam w ten nijaki dzień. Obiad już mam, bo trzeba było wczoraj córci ugotować na dyżur więc się i dla nas coś tam ostało
Co tu robić??
Nutka pisze: 05 gru 2025 09:25
Może bym jakiś ciasteczek do kawki upiekła
Masz jeszcze te ciostka czyś pożarła?? Jak coś, to wymienię na cynamonowe ślimaczki
Miłej niedzieli życzę Do sklepów nawet się nie wybieram, bo znając życie będzie tłok jak na Marszałkowskiej Zamiast spacer w dzikich ostępach, to ludziska będą spacerować po Galeriach