Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Lubelski NFZ

Post autor: Martinka »

Witam. :kwiat:
Byłam w tym roku 2016, w styczniu Iwoniczu . Ogólnie nie polecam tych zimowych , niefajnych miesięcy, lecz
organizowaliśmy sobie życie, każdy według swoich potrzeb i upodobań.
Nie chcę wcale, nigdy tam pojechać, szczególnie, że baza zabiegowa w moim sanatorium
była do d...y. :evil: :cry:
Tobie dalekowic życzę trafnych zabiegów i udanego wypoczynku i wspaniałych znajomości
oraz niezapomnianych chwil. :D
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

dalekowic pisze:Danusiu jeśli mogę doradzić to zadzwoń.Ja tak zrobiłam,porozmawiałam chwilkę z miła panią i za pół godzinki miałam przydział.Może znaczenie miało to,że ważność wniosku kończył się w styczniu Powodzenia
Witaj :kwiat: u mnie 18 miesięcy minie w marcu,to zadzwonię pod koniec stycznia,chyba że wcześniej dostanę przydział.Numerki spadają błyskawicznie,mam 1970 :o cieplutko pozdrawiam :D
dalekowic
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2012 20:12

Post autor: dalekowic »

Witam i dziękuje za miłe słowa od Forumowych Kobietek .Iwonicz jest mi znany z każdej pory roku a jeśli chodzi o zabiegi można dokupić co nam najbardziej odpowiada i pomaga Dziękuje jeszcze raz ,życzę szybkich przydziałów ,trafionych miejscowości uzdrowiskowych i wspaniałych ludzi wokół siebie do następnego.......
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

dalekowic chyba dostał turnus rehabilitacyjny bo od 8 stycznia do 5 lutego to więcej niż 21 dni :)
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Martinka pisze:Witam. :kwiat:
Byłam w tym roku 2016, w styczniu Iwoniczu . Ogólnie nie polecam tych zimowych , niefajnych miesięcy, lecz
organizowaliśmy sobie życie, każdy według swoich potrzeb i upodobań.
Nie chcę wcale, nigdy tam pojechać, szczególnie, że baza zabiegowa w moim sanatorium
była do d...y. :evil: :cry:
Tobie dalekowic życzę trafnych zabiegów i udanego wypoczynku i wspaniałych znajomości
oraz niezapomnianych chwil. :D
Witam ja tez byłam w Iwoniczu w krusowskim i już tam wiecej nie pojadę baza zabiegowa do dupci :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

asia13 pisze:dalekowic chyba dostał turnus rehabilitacyjny bo od 8 stycznia do 5 lutego to więcej niż 21 dni :)
Są turnusy 21,24 lub 28dni. Pierwszy i trzeci z NFZ a drugi z ZUS Jest też możliwość przedłużenia ich na kolejny turnus.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

jan19557 pisze:
asia13 pisze:dalekowic chyba dostał turnus rehabilitacyjny bo od 8 stycznia do 5 lutego to więcej niż 21 dni :)
Są turnusy 21,24 lub 28dni. Pierwszy i trzeci z NFZ a drugi z ZUS Jest też możliwość przedłużenia ich na kolejny turnus.
Trzeci czyli 28 dniowy także jest z NFZ jest to" rehabilitacja w sanatorium uzdrowiskowym" na takowym byłam w tym roku :) było takich osób tylko 25 !
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Jan 19557 oczywiście ma rację.Chciałam tylko dodać ,że numery na rehabilitację są trzy cyfrowe przy nadaniu :)
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Atina pisze:Jan 19557 oczywiście ma rację.Chciałam tylko dodać ,że numery na rehabilitację są trzy cyfrowe przy nadaniu :)
To wyjaśnia niski numer p dalekowic .
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Numerki ładnie spadają, ale 930 i ciągle brak skierowania ;)
ODPOWIEDZ