Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
olka44 pisze: 14 lut 2024 12:42
Lunastic...u Ciebie przydział będzie po mnie ...na dzień dzisiejszy u mnie jest to 930...
U Ciebie będzie czerwiec...też bym chciała nie przypuszczałam ,że u Nas taki krótki okres oczekiwania czyli 5 miesięcy..
Wlasnie na czerwiec licze bo pod koniec maja na Boze Cialo mamy juz zaplanowany i wykupiony wyjazd
A Ty wiesz o mozliwości korzystania ze zwrotów i wtedy może być termin wcześniejszy???
Wiem Duszyczko, tylko dopiero mogę dzwonić w kwietniu jak minie 18 miesięcy od ostatniego pobytu. U mnie z ciężko wyjechać w krótkim terminie, sprawy zawodowe nie pozwalają tak z dnia na dzień wyjechać, dlatego poczekam na przydział. Z drugiej strony jak tak dalej będzie spadać to w kwietniu już mogę dostać przydział
Hop !hop!
Jest to ktoś??? Olka!.Lunastic!
..Jak z Waszymi przydziałami??? Macie już??
U mnie spadają numerki bardzo szybko..Spodziewam się przydziału z początkiem marca.
U mnie przegladarka pokazuje dzis 876, spadlo prawie 120 numerkow, az strach sie bac jak to pedzi przypuszczam ze Olka dostanie w przydzial w tym tygodniu a my z mezem w nastepnym Duszyczko, jaki licznik u Ciebie?
U mnie 1254... Też spadło tyle samo co u Ciebie.Tempo spore.Moi sąsiedzi dostali kilka dni temu skierowanie na maj do Ciechocinka.Skladali w listopadzie.