Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry kochani.
Mnie coś łamało, ale ja twardziel, nie dałam się.
Biedne kobiety toż to tragedia w czystej postaci…
U mnie cały dzień wczoraj padał deszcz, jest ponuro i brudno, stosy śniegu nadal zalegają i pewnie jeszcze trochę poleżą.
Dzień dobry
Deszczowy pochmurny dzień .,innym razem pogodnie .
Tak dobrze było, weekend się skończył .
. Wezwania tygodnia oczekują .
Mam bilet na koncert z okazji dnia kobiet
Trzymajmy się w zdrowiu ,bo to najważniejsze .
Spokojnego miłego dnia pozdrawiam
Haj dzień dobry kawki, herbatki, kakałka, jajców na twardo....i na specjalne życzenie ( mam nadzieję że małż pomyśli iż to jego pomysł ) placuszki z bananami bo jabłka dopiero dziś nabędę drogą kupna
Witam,
jeszcze gorące to złapię jednego placka i jajo , herbacią nie pogardzę - dzięki
Padało chyba całą noc , tylko packi śniegu zostały tam gdzie było go dużo .
Wczoraj to taka ślizgawica na chodnikach była, że zrezygnowałam z wcześniejszych planów,
z tego to powodu mam szafki wewnątrz posprzątane
Dobrego dnia w zdrowiu
Dzień dobry
Pochmurny zimowy dzień ,przelotny deszcz.
Basiu mam podobnie ,rozpoczęte generalne sprzątanie.
Nie lubię się spiętrzać z pracą ,później ogród więc dużo pracy .
Po śniadaniu ,kawusia już zaliczona ,chwila na przywitanie .
Niech dzień będzie spokojny ,pogodny ,wszystko co zaplanowane ,niech będzie realizowane.
Trzymajmy się w zdrowiu , pozdrawiam
Dzień dobry,
kanapkę dorzucę , fajnego odbioru Princi
Ja może bić brawa nie będę ale do kina się wybieram ,
za oknem buro i ponuro
Grażynko , a po co spinać się jak można powoli
Dobrego dzionka