Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry … piękny, słoneczny żyć się chce.
Na razie nie mogę wyfrunąć, bo uziemiło mnie czekanie na kuriera, ale już nóżkami przebieram .
Princusiu pilnuj tej znajdy , przecież wiesz jaka kolejka już ustawiła się w razie co
dzisiaj też słonecznie , wiosna zagląda do okien
Wczoraj zaprowadziłam swego rumaka do przeglądu , klocki hamulcowe na bank do wymiany ,
piórka też należałoby przyciąć , na okna to zbyt wcześnie
Miłego dnia
Dzień dobry
Kolejny pogodny dzień ,słoneczko świeci.
Weekend wyjazdowy ,nie obecna na forum
Przeprowadzka córki do większego domu .
Mała wnusia ,rośnie wszystko dobrze .
Dzień kobiet się zbliża ,później Wielkanoc .
Nic nowego ,szara codzienność
Spokojnego pogodnego dnia pozdrawiam
U mnie dzisiaj lato...w słonku aż 35 stopni
Byłam dzisiaj na komisji w MOPR, dowiem się jaka decyzja dopiero 16.03. trzeba czekać...
Rozmowa krótka 5 minut..., bez rozbieranki i badań
Dzień dobry,
ja aromacik poproszę
Dzisiaj Kazimierza , Kaziu serdeczne życzenia
Ja dzisiaj idę do młodego ortopedy
wydepilowałam przezornie nogi, bo jak chwyci za kolano
Miłego