Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mój też chodzi jakby chciał a nie mógł szalg mnie może trafić ale ja wiem czemu u mnie tak ciągnie jak siwek nad Morskim Okiem życiobiorcy też korzystają z netu
To prawda chcieliśmy aby naszym dzieciom było lepiej.Niestety obróciło się to przeciwko nam. Moje nie są takie złe ale chyba nie ma ideałów Nie licząc mnie Ciebie i wielu innych którzy tutaj zaglądają