Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzwoniłam już wcześniej i nie ma problemu.Tak poza tym to ja chyba będę czekała na walizkę bo jadę 3 maja więc mam opcję wysyłki 2 maja albo 28 kwietnia bo 29 nikogo nie będzie w domu
Elu podejrzewam,że wysyłka kurierem też nie w każdym wypadku zagwarantuje dostarczenie paczki w dzień wolny od pracy. Ostatnim razem korzystałam z portalu przesylarka.pl i nie mam zastrzeżeń. Mój pobyt zaczynał się w poniedziałek a walizeczka wyruszyła w podróż już w piątek bo ten przewoźnik którego wybrałam nie pracował w wolne dni. Nikt za Ciebie nie podejmie decyzji ale wiem,że będzie ona trafna. Ja już wiem,że nigdy nie będę targać ze sobą walizki Pozdrawiam
Tak właśnie mam zamiar zrobić.Właśnie skończyłam rozmowę z recepcjonistka na marginesie bardzo miłą i trochę mnie zmartwiła mówiąc że jest kila pisemek o jedynkę a sa tylko cztery