Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elunia,super pierogi "U Stasi" na Mikołajskiej,blisko Rynku i również blisko,na Sławkowskiej w "Pierogarni" czynnej 24h.
Tak,że możemy jeść w środku nocy albo o 5,bo to przy Plantach
Kraków jest teraz bardzo "pierogowy"
Witaj Mary! widzę, (sorry - czytam) że jesteś świetnie zorientowana w pierogowo-krakowskich zwyczajach ale muszę sprawdzić czy te pierożki pochodzą ze znanej tylko mnie pierogarni zatem znów muszę wejść do wymienionych barów odddd zaplecza jak często to robię
pozdro
No to super ..Jak Franciszek będzie wszystko próbował to ja się zapisuję ...muszę to zobaczyć
mam na myśli pierogi ..Zapisuję się na listę Nie mogę odpuścić spacerku poplantach o 5 rano ..
Przeczytałam całość i już dużo wiem...
I też chcę się z Wami przywitać w dawnej stolicy
Cały kwiecień jest super, tylko proszę nie w terminie 22-24.04, bo wtedy będę w innym - równie pięknym mieście...
Kochani czas ustalić datę ..Ja muszę napisać trzy podania o wolne to jedno bardzo długo jest rozpatrywane no i muszę być bardzo grzeczna więc proszę o datę a właściwie to Wam powiem będę od 14 kwietnia i jak będzie audiencia u Smoka to ja jestem ...chyba że jedno podanie nie zostanie rozpatrzone pozytywnie to będę siedziała na miejscu Działajcie