Jeżdżę do Sanatoriów ponad 25 lat !!
Nigdy nie twierdzilem ,że Jestem Wolny!! , Nigdy rownież nie nosiłem ..Obrączki może dlatego ,że jest to wyrob ZSRR o wadze 20g!! poprostu TULEJA!!
Ważnym JEST ZAUFANIE ,ktorym darzą się dwie osoby.
Oraz możliwość spojrzenia Sobie w lustro w dniu wyjazdu.
Kiedys na tym forum napisałem
po sex-ie wszystko się koończy !!
Kiedy najbardziej adorujemy Partnera /Partnerkę do CZASU a po ......cóz ...przepraszam ,że wyciagam takie sprawy na forum publiczny -ale czy nie jest tak w Życiu? nie koniecznie nawet sanatoryjnym
Fakt wielokrotnie jako tzw Figlarz na tzw ..tańcach nieopatrznie podrzucalem na ..parkiet w porozumieniu z Panem Grajkiem .. tombakowa obrączkę Każdorazowo było duzo Śmiechu ,aż do Czasu kiedy za Taki żart jeden z Panow prawie mnie nie pobił a jego Partnerka pojechał po mnie ,że poniekąd było mi wstyd.
Madziu piszesz ,że Panowie to Rockefellerowie -Fakt wielu z Nich bierze pozyczki aby zaspokoić swoją Dumę ,ale ja zadam Ci Pytanie jak zachowują się Panie w Wieku ..( Przepraszam ,że Mogę tutaj Wiele Pań Obrazić ) +45 czy też bezpieczniej niedoszłe 50?
Wszak % tych Pań jest równiez juz " Wolnymi ..Wdowami "
Kilka lat temu Pewien Młody chłopak mial .."przygodę " adorowala go Bardzo Mocno Pani Mogąca byc ..jego mamą
A co do tematu ..chętnie przytulę się Każdej z Pań ,aby Mnie wysłuchala i ..Przytuliła !!