Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: MarkStan »

Tak, ja napisałem, że jestem z Wielkopolski PŁD., prawdopodobnie mieszkamy w pobliżu :lol: :lol:
Ale to moje przypuszczenia tylko. :idea:
Sprawdzałem moje skierowanie w internetowej wyszukiwarce skierowań do sanatorium NFZ i tam jest potwierdzenie mojego turnusu od 30.03. do 27.04. a więc o pomyłce nie ma mowy, bo z dwóch źródeł widać, że mam nietypowy pobyt (Zazdrościsz mi prawda?). Chyba, że i na skierowaniu i w wyszukiwarce popełnili te same błędy :?: :oops: Nie przejmuj się nie zamierzam przebukowywać biletu.Znajdę inne rozwiązanie gdyby to z ich winy popełniony został tak tragiczny błąd.A napisz nam gdzie byłaś i co zwiedziłaś będąc w Cieplicach :?: O bieganiu na tańce już wiemy.
Przeżywaj, przeżywaj, wspomnienia przeniosą cię tam gdzie jeszcze niedawno było beztroskie życie i zdrowienie fizyczne i psychiczne.Po to właśnie jeździ się na kompleksowe leczenie do sanatoriów.Teraz pomyśl o rekolekcjach wielkanocnych i pozbyciu się grzechów, wtedy organizm twój będzie już zupełnie zdrowy :lol: Pozdrawiam. :) :lol: :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

:lol: prawdopodobnie mieszkamy w pobliżu :oops: Nie martw się o mój post :P kościół był blisko a grzechów nie mam :) Nie zazdroszczę długiego pobytu "P niech Ci się uda jak możesz tyle być poza domem :roll: o zwiedzaniu tez pisałam :x Szklarska, Karpacz, Pałac Wojanów, Piechowice, Grzybek w JG i Perłę zachodu w Siedlęcinie , Łomnica, :twisted:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

To naprawdę dużo zwiedziłaś.N :oops: a pozostałe tematy pisałem z przymrużeniem oka ;)
Sądziłem, że odpowiesz również żartem.Pozdrawiam-MS :oops:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Oczywiście, ze ;) to wzięłam :) Nie stresuj się wszystko jest ok 8-) :lol: :kwiat:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

DO MarkStan! Nie wywiało mnie tylko dopadła mnie "choroba" chroniczny brak czasu. Marzec ma dla mnie tylko 28 dni, a doba 24h . dla mnie by musiała mieć 48h, to może by było ok. O pakowaniu jeszcze nie myślę, nawet na ten moment do końca nie wiem kiedy i czym pojadę. Widzę, że dziewczyny prawie już na walizkach.
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

do MarkStan. Przypuszczam, że nie masz pomyłki. Ja byłam już kilka razy na turnusie 28 dniowym. Podobnie jak w Twoim (28 dni) i moim (21 dni) przypadku oba turnusy rozpoczynały sie tego samego dnia tylko jeden kończył 7 dni wcześniej.
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 13:02
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Karolina k »

Witam wszystkich kuracjuszy :) również muszę się przyznac że jestem w takiej sytuacji jak Kama czyli bez biletu jeszcze , a co do pakowania jak narazie tylko walizka pusta stoi i czeka :) mam pytanie do tych którzy nie jadą po raz pierwszy, jak to jest z pokojami , czy jest możliwość wybrania pokoju jednoosobowego i czy oni sami tam przydzielaja kto z kim jest w pokoju ? wogole chciała bym sie dowiedzieć jak jak to wygląda trochę mam Stresa jako że jak pisałam wcześniej jadę po raz pierwszy :oops:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do Karolina k! Przydział pokoi odbywa się na zasadzie klucza znanego tylko tym co przydzielają i od szczęścia. Ja do sanatorium jadę 7 raz i nie zauważyłam żadnej prawidłowości w przydziale. Najważniejsze to zabrać skierowanie i dokumentację (chociaż nie wszyscy lekarze ją przeglądają). Spakować pozytywne nastawienie a wszystko inne da się jakoś poukładać. Nie będziesz sama, z forum jest już nas kilka osób i w miarę możliwości służymy pomocą
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kama to doświadczenie masz spore :) wiedz może podpowiesz czy wogole warto się porywać na pokój jednoosobowy?
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Czytałam inne fora i piszą że lepiej być wcześniej na miejscu ale co to się ma do rzeczy ?
ODPOWIEDZ