Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
z pogoda to jeszcze bedzie korekta ,zbyt odlegly czas,oby tylko nie padalo,ja 9 to juz bede w JWO przecieral szlak,Niunia nas obserwuje z ukrycia jak widac
Ja bylam w Iwoniczu w styczniu i w marcu pogoda byla rozna ale nikt nie narzekal W kincu nie od nas zalezna co bedzie to bedzie ale uwielbiam taka zlota Polska jesien. Mysle ze duzo ludzi nie wie ze jest takie forum..zwlaszcza Ci co pierwszy raz jada..moze stad ta cisza..znajda sie na miejscu
niunia123 pisze: 12 wrz 2017 13:07
Betka ,jak daleko jest Sanvit od Klimatu?
niunia123 z Sanvitu do Kilmatu jest z górki z Klimatu do Sanvitu jest pod górkę odległość około 300m byłem 2 razy w Sanvicie pozdrawiam i miłego wypoczynku
Niunia odp juz masz..od Wojciecha..My na gorce Ty na dole Tak ze z kazdej strony idac Sanvit na gorce.Jak sie nic nie zmienilo to w Klimacie co dzien dancingi oprocz pon byly.Krakowiak niedaleko wszedzie niedaleko.W sumie z Sanvitu tez .Wlasnie gdzie to sloneczko leje jak z cebra