Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Troszczą się o pacjenta jak nie wiem co Dzisiaj to już 3 tel. odebrałem Najpierw z wynikiem testu, potem Sanatorium z potwierdzeniem a na koniec lokalny NFZ z pytaniem czy wykonałem test i czy na pewno pojadę. Odpowiedź była 2 x TAK i klamka zapadła
Krzysiu , Alien dokąd i kiedy wyjeżdżacie ? Umknęło mi to jakoś .Mam nadzieję na relację z pobytu w czasie tej zarazy i na to , że Wasz pobyt będzie mimo wszystko udany . Trzymajcie się cieplutko i uważajcie na siebie . Pozdrawiam .
... tylko pogratulować takiej bardzo Wielkiej Pieniawy
Jak w takim ogromnym obiekcie zachować "dystans społeczny"?
Wczorajszy dzień miał być tym dniem, w którym ruszą turnusy po 3 miesiącach przerwy. Uzdrowiska liczyły na pełne obłożenie obiektów właśnie od wczoraj. Dziś rano agencje informacyjne podały, że na planowane od wczoraj turnusy stawiło się terminowo... zaledwie 30% kuracjuszy.
Jaga czemu mamy czekać dłużej? Rozumiem że 70% zrezygnowała z własnego wyboru.Część z tych osób to pewnie ci którzy mieli dokończyć turnusy, sam nie wiem czy chciałoby mi się jechać drugi raz np na 10 dni.