Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry
Odzywam się i daję znak że żyję...krążę między szpitalem a domem..sił pomału braknie ale daję radę...zostawiam coś do kawy...czasem pomyślcie o mnie nie wiem kiedy się znowu odezwę..zaraz wybywam..
Pozdrawiam Wszystkich co chcieli by być przeze mnie ..pozdrowieni...
Przepraszam ,że mnie nie było cóż siła wyższa miała być kosmetyka a okazało się ,że pobyłem sobie wśród "Czystych" prawie 3 godziny.
Oczywiście NIKT mnie nie utrzyma i pozwoliłem sobie przez dziurę w płocie na Zwiedzenie Pewnego znanego Sanktuarium i wiadomo niedziela bez ciasta kołocza to nie niedziela.
U Sióstr Jadwiżanek pozwoliłem sobie na kołocza i kawę
Przyznam się ciasto było na starych składnikach ZERO CHEMII
Małgorzato
Masz konkurencje no ale chyba Siostry nie zaglądają na portal