Tyle, że pewnie czytamy podobne materiały. Ty jednak wyprzedzasz mnie o duży krok, bo praktykujesz tę wiedzę.
sanatoryjne reminiscencje przed północą
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą
Tyle, że pewnie czytamy podobne materiały. Ty jednak wyprzedzasz mnie o duży krok, bo praktykujesz tę wiedzę.
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2019 13:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Czy był to może wykład Andrzeja Dragana?Czarodziej pisze: 19 mar 2023 23:05 ...![]()
![]()
przypadkowo obejrzałem na youtube wykład gościa na temat fizyki kwantowej i...doznałem OLŚNIENIA !!!! Później to opiszę, ale, moim zdaniem to tłumaczy wszystko...szczególnie moje nazwane tak " coś co jest a go nie nie ma'
![]()
![]()
![]()
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Bo w myślach nie czytaszCzarodziej pisze: 19 mar 2023 23:07 pisałem, a nie wiedziałem , że ktoś odpisał...słaby ze mnie magik![]()
![]()
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Czarodziej
- Super Kuracjusz

TAK..tylko tyle napiszę..Kleinehexe pisze: 19 mar 2023 23:08 A i dodam, myślę, że nie był to przypadek, otrzymałeś to czego potrzebowałeś.![]()
Już dawno zacząłem myśleć, że przypadki nie istnieją w tym co mnie dotyka...
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Czarodziej
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Ostatnio dochodzę do wniosku że nic nie trzeba tłumaczyć, każdy ma prawo do własnej prawdy. Ani nikt Tobie, ani Ty nikomu nie możesz tego zabronić. Myślę że trzeba to zaakceptować, ale ludzi myślących podobnie jest coraz więcej, a wykorzystując fakt, że jesteśmy jednym, to ta wiedza będzie się rozprzestrzeniać. CierpliwościCzarodziej pisze: 19 mar 2023 23:13TAK..tylko tyle napiszę..Kleinehexe pisze: 19 mar 2023 23:08 A i dodam, myślę, że nie był to przypadek, otrzymałeś to czego potrzebowałeś.![]()
ale jak to wytłumaczyć innym?
ciężko...zaraz do psychiatry odsyłanie...
Już dawno zacząłem myśleć, że przypadki nie istnieją w tym co mnie dotyka...![]()
![]()
![]()
Jako dowód naukowy przytoczę taką ciekawostkę:
W jednym z badań naukowcy uczyli przez kilka pokoleń szczury pokonania labiryntu znajdującego się pod wodą. Na początku szczury bardzo powoli się uczyły tej nowej umiejętności. Jednak z czasem kolejne pokolenia szczurów zaczęły pokonywać ścieżkę labiryntu o wiele sprawniej aż doszły do momentu umiejętności przepłynięcia labiryntu już za pierwszym razem, nawet jak wcześniej nie miały z nim styczności. Czyli dana umiejętność została przekazana kolejnym pokoleniom. Jednak nie tylko to jest fascynujące. Magiczne w tym wszystkim jest to, że inne szczury z tego samego gatunku znajdujące się w innych laboratoriach i niemające żadnej styczności z tymi tresowanymi także rodziły się z umiejętnością przepłynięcia labiryntu za pierwszym razem. Może cały świat, każdy gatunek tworzy własny worek wiedzy opartej na energii dostępnej dla każdego umiejącego z niego skorzystać?