Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Spacer to najlepsze lekarstwo dla człowieka więc chyba każdy zdrowy na umyśle człowiek nie będzie
spacerował wśród sklepów i przeróżnych galerii, których wszędzie teraz pod dostatkiem by oglądać wystawy sklepowe.
Po takim spacerze zawsze lepiej śpię i myślę . Udowodniono, że spacery leczą depresję
i uwalniają nas od wszelkich lęków i napięć
Słoneczko ,czy to znaczy że jak ze spaceru wrócę z nowymi szpilkami to nie będzie to spacer dla zdrowia A ja myślałam że lepiej dla mojego małża będzie jak zamiast szynki przez miesiąc będzie jadł owsiankę
Od trzech dni dzień w dzień wyciągam małża na wieczorny godzinny spacer i ...spodobało mu się Jak wyjadę dziś nawiedzić Słoneczko chyba będzie za mną tęsknił
Medi Słoneczko ma rację ...niech skruszeje trochę .....będzie milszy
Ty i tak masz szczęście......mojego to by woły nie wyciągnęły z domu
Strasznie nie lubi zostawiać swojego pilota i kanapy bez opieki :twisted W tym duecie najlepiej mu pracuje serce