Poddębickie Centrum Zdrowia
-
forumowicz
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
-
forumowicz
Panowie i Panie
wymieniajcie sobie poglądy o spienionych trunkach i wczorajszym oddechu na privie. Nie dlatego,ze kogokolwiek to szokuje tylko dlatego,że nalezy zachowac tu trochę zdrowego rozsądku.
No litości!!!
-
ada ada
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2014 09:23
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 3
-
maciek maciek
- Kuracjusz

- Na forum od: 31 mar 2014 00:00
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Witam obraz turnusów jest jeszcze lepszy(ludzie którzy z nami byli z większym doświadczeniem senatoryjnym opowiadali co się działo) to co u nas było to kropla w morzu(dodaję ze u nas wszystko mieściło się w normiesztani pisze:I tak oto bierze sie obraz wyjazdów na turnusy Zusowskie osoba która nie była myśli ,ze tak jest wszędzie w każdym sanatorium. ( bez urazy Panowie)
- kijan
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 mar 2014 15:24
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
AgaC pisze:Ale komu ma być wstyd ??Nie zagalopowales się kolego ?kijan pisze:Witam ponownie
Nawiązując do przedmówców to ci co szukają przygód zawsze mówią że są wolni lub ich związek się rozpadł przez tę drugą osobę...
Ludzie nie starajcie wzbudzić we mnie poczucie winy którego Wam brakuje !
Nie wyrażam się źle o ludziach ze względu na ich wiek ale na podłe zachowanie.
Sanatorium to nie burdel, gdzie daje się upust swoim fantazjom seksualnym.
Jak wam nie wstyd, szkoda że wasi lekarze którzy Was tu wysyłają nie czytają tego.
A może czytają...
AgaC czy twoim zdaniem nie jest wstyd uprawiać sex z innym kuracjuszami a wielkim nietaktem jest pisać na forum o wypiciu w grupie kilku piw czy drinków i uśmianiu się po pachy (nie przekraczając granicy przyzwoitości) ?
Pisząc krytycznie o osobach które jeżdżą do sanatorium żeby sobie poużywać jak mój ojciec, który przez wiele lat dwa razy w roku był w sanatorium. Całe życie udawał chorego, mama troszczyła się o jego zdrowie a on się gził z chętnym kobietami, wkręcał im że jego związek nie istnieje od wielu lat (kłamał). Przyjaciółki z sanatorium pisały, wydzwaniały i przyjeżdżały ale tatuś udawał zaskoczonego, zapewniał mamę jak bardzo ją kocha(łgał jak pies) TCHÓRZ. Któregoś razu mama nie wytrzymała tego wszystkiego i wylądowała z wylewem w szpitalu, tatuś udawał stroskanego a załatwiał już nowy wyjazd do sanatorium a kiedy mama dostała drugiego wylewu podczas pobytu w szpitalu on zabrał dupę i wyjechał się dalej gzić. Mama leżała sparaliżowana kilka tygodni zanim zmarła a on przyjechał dopiero na pogrzeb.
Dlatego nienawidzę takich facetów i kobiet które lecą na takich gości.
JAK MOŻNA BUDOWAĆ WŁASNE SZCZĘŚCIE NA CUDZYM NIESZCZĘŚCIU ?!
-
forumowicz
Jezeli ktoś ma ochotę na zdradę to naprawdę do sanatorium jechać nie musi i myślę, że Twój ojciec także by sobie z tym poradził .
Raz jeszcze proszę o przemyslenia dlaczego mnie razi to, że na ogolnodostepnym forum wypisujecie historie o dzikim sexie , alkoholu i imprezach.Po pierwsze - podkreślam - są to marginalne przypadki a po drugie to po prostu nie mogę uwierzyć że aż tak kochacie plotki. Bo milion razy wolałabym na swoim turnusie spotkać ludzi uprawiających sex niż obrabiajacych tyłek koledze .
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6