Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruchu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mit
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 10:07

Re: Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruc

Post autor: mit »

ZUS, czyli zleceniodawca. Życzą sobie, żeby codziennie lista była podpisywana. Pielęgniarki chodzą różnie, ale maksymalnie do 22:00 Natomiast z tym wyjściem to hmm... Chyba że zamierzasz nocować poza ośrodkiem, bo o 22:00 ośrodek jest zamykany i nie wejdziesz. Nie wiem o której otwierają, bo do niczego nie było mi to do tej pory potrzebne. Ale przypuszczam że około 6:00
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

[quote="mit"]ZUS, czyli zleceniodawca. Życzą sobie, żeby codziennie lista była podpisywana. Pielęgniarki chodzą różnie, ale maksymalnie do 22:00 Natomiast z tym wyjściem to hmm... Chyba że zamierzasz nocować poza ośrodkiem, bo o 22:00 ośrodek jest zamykany i nie wejdziesz. Nie wiem o której otwierają, bo do niczego nie było mi to do tej pory potrzebne. Ale przypuszczam że około 6:00[/quote
:)
dzięki za info. :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mit pisze:ZUS, czyli zleceniodawca. Życzą sobie, żeby codziennie lista była podpisywana. Pielęgniarki chodzą różnie, ale maksymalnie do 22:00 Natomiast z tym wyjściem to hmm... Chyba że zamierzasz nocować poza ośrodkiem, bo o 22:00 ośrodek jest zamykany i nie wejdziesz. Nie wiem o której otwierają, bo do niczego nie było mi to do tej pory potrzebne. Ale przypuszczam że około 6:00

Witaj dziś :kwiat:
Odczytałeś mojego e-maila ???? Co Ty na to??? :kwiat: :)
mit
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 10:07

Post autor: mit »

Generalnie do takiego ośrodka jedzie się w celu leczenia a nie odwiedzania znajomych :) Osobiście bym chyba nie ryzykował, bo gdyby nie daj boże coś się stało podczas takiej "lewizny" to można sobie narobić kłopotów. Z ZUS'em nie ma dyskusji. Jeszcze każą zwracać za cały pobyt czy coś... Ponoć bywały takie przypadki, więc moim skromnym zdaniem lepiej po prostu przestrzegać regulaminu a na wypad do znajomych przeznaczyć sobie jakiś inny czas :)
Pozdrowionka!
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mit pisze:Generalnie do takiego ośrodka jedzie się w celu leczenia a nie odwiedzania znajomych :) Osobiście bym chyba nie ryzykował, bo gdyby nie daj boże coś się stało podczas takiej "lewizny" to można sobie narobić kłopotów. Z ZUS'em nie ma dyskusji. Jeszcze każą zwracać za cały pobyt czy coś... Ponoć bywały takie przypadki, więc moim skromnym zdaniem lepiej po prostu przestrzegać regulaminu a na wypad do znajomych przeznaczyć sobie jakiś inny czas :)
Pozdrowionka!

Dzięki :cry: Nie musiałeś ?????? :cry: Ja nie mam aż tak skromnego zdania 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ;) ;) ; :kwiat: )
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Martinka, aby się poopalać, wykąpać zapraszam nad Jezioro Tarnobrzeskie http://www.lok-octopus.pl/baza1.htm
Taka opcja tylko dla zmotoryzowanych i posiadających czas po obiedzie, no chyba, że w niedzielę nie ma zabiegów. Nad jezioro Tarnobrzeskie zwane Zalewem Machowskim jest ze Stalowej Woli 34 km.
kola33
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2014 12:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kola33 »

Witam serdecznie, czy może ktoś napisać coś nowego na temat tego miejsca bo jadę tam 21 sierpnia. :?
blondi30
Na forum od: 02 cze 2014 15:35
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: blondi30 »

Hej:) ja również zostałam zesłana do tego pożal się boże ośrodka w tym terminie:(:(:(:(:(:(
Dorota14
Na forum od: 19 cze 2014 14:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Dorota14 »

Witam. Ja też jadę 21 sierpnia z Warszawy :) Proszę o opinie na temat tego ośrodka, oraz informacje o zabiegach. Czy można z ośrodka wychodzić na tzw. dancingi ? Czy takowe w ogóle znajdują się na terenie Stalowej Woli ? Czy organizowane są jakieś wycieczki w weekendy?
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Dorota14 pisze:Witam. Ja też jadę 21 sierpnia z Warszawy :) Proszę o opinie na temat tego ośrodka, oraz informacje o zabiegach. Czy można z ośrodka wychodzić na tzw. dancingi ? Czy takowe w ogóle znajdują się na terenie Stalowej Woli ? Czy organizowane są jakieś wycieczki w weekendy?
Z tymi dancingami to może być cienko, no chyba, że w wakacje będzie coś się działo w Stalowej Woli. Wycieczkę zapewne zorganizują Wam do Sandomierza.
ODPOWIEDZ