Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tu co
Czyżby coś się stało
Gdzie wszyscy się podziali
Czyżby przedłużono weekend majowy o tydzień
Ani Zarządu, ani pracowników - skandal
W takim razie nic tu po mnie
Bye, bye
medi pisze:Streszczenie : wszystkie byłyśmy nadzwyczaj grzeczne ...Całkiem jak nie my
No... nie wiem czy wszystkie...
Podpisały się jedynie Małgorzats , Nika , Słoneczko , Ewasz ...
Zresztą grzeczne to pojęcie względne... a deklaracje i tak nie do sprawdzenia...
Miłego dnia życzę wszystkim i przepraszam za absencję, spóźnienia do "pracy" oraz brak czasu...
Poprawię się...
Małgorzats, dzięki za osiem ampułek pozytywnie wpływających na aklimatyzację...
Panie Prezesie
Z przyczyn niezależnych ode mnie
składam prośbę o urlop , tak plus minus 25- 30 dni
Będę w tym czasie moje nadwątlone zdrowie reperować.
No chyba że kuracje wieczorne będą bardziej skuteczne od tych porannych
Wtedy wrócę w stanie jeszcze bardziej nadwątlonym
Odmowy nie przyjmuję
Dziękuję
Wszyscy poczuli wiosnę i chyba nikomu nie chce się siedzieć w Biurze Myślałam że tylko ja miałam absencję ale widzę ,że nie ma za wiele do czytania przez ten majówkowy okres. Pozdrawiam wszystkich