Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzia_dku aleś mnie rozśmieszył , dzieki za to . Tak , pamiętam ale jestem pewna , że to kobieta jednak , wywiesza ciuszki podobne do moich więc spokojnie . Wiem za to kto mieszka naprzeciwko mojego pokoju ...pan ale nawet nie mówi ,,dzień dobry " , nic na siłę , prawda ? Różni są ludzie , niestety .
Pozdrawiam serdecznie .
GIENIU , Hipokrycie , ten pan maseczkę zakłada ale nie odpowiada na przywitanie i sam też nie wita ...
A zresztą , czym tu głowę sobie zawracać ? Jeśli nie chce to nie trzeba . A przecież ja jestem też w masce . Jakiś niereformowalny albo ma chore gardło ? Albo sobie nie życzy i tyle ... jego sprawa .
Hm..co Ty tu mi opowiadasz ?
Kto jak kto ale ja je przestrzegam aż do bólu .
Chcesz się z nim zaprzyjaźnić ? Sorki ale nie mam namiaru .
I powiem , że mnie do tego akurat nie ciągnie .
Dobrej nocki i pozdrówka .
Dobra jesteś..
Hm....ale chyba za krótki ten sznurek będzie , w końcu to czwarte piętro . A zanim wciągnę to do mnie resztki dotrą . Ale wypluj to kochana trzy razy przez lewe ramię , nie chcę być zamknięta na amen , o nie .. . Zamiast haczyka zrobi się jakąś pętelkę i ok ... Buziole .