Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie
Ysy hm.. .poszukałabym ale nie znam adresu Z Gdańska do Gdyni tylko 25 km
Słoneczny dzień na Wybrzeżu milutko
Dziś barszcz ukraiński ktoś chętny
Witajcie kochani
Jestem, jestem. Najpierw 2 miesiące urlopu a teraz dużo pracy. Ludzie na kwarantannach a praca w ruchu ciągłym. Trzeba nieobecnych zastąpić i co dzień po 12 godzin. Dziś mam nockę więc w domu a jutro wolne po nocy a potem dwie dniówki po 12 godzin i nocka i znów 1 dzień wolnego. Jestem umęczony a w dzień powszedni z pracy nie mogę do Was zajrzeć. Ale widzę że tęsknicie za swoim łysolem
Pozdrawiam was serdecznie i dziękuje za troskę. Kochani jesteście
Fajnie ,że zguby powróciły Od razu inna energia! Ysy rozumiem znam taką pracę na 12 -nastki ! ,najgorsze noce ,potem trzeba odespać Barszczyk ukraiński -samo zdrowie -poproszę kubeczek