Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
U mnie pogoda jaką lubię, słonecznie ale nie upalnie, dziś do 23 kresek
Przerabiam zbiory z ogrodu, na zimę będzie w sam raz, lubię ten czas kiedy można zjeść owoce prosto z krzaczka choć teraz coraz trudniej mi poruszać się po ogrodzie, częściej przynoszą mi zbiory a ja je przerabiam
Miłego dnia
Dzień dobry.
Pogodny ,chłodny dzień ,lubię taki dzień
Nie ma upału ,dobrze się pracuje i zbiory w ogrodzie .
Śniadanko ,kawusie ,pozostawione
Poranny budzik ,już paskudny ,chociaż moskitiery ,zawsze coś wpadnie .
Piąteczek ,już oczekujemy weekendu
Spokojnego ,miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam.
Ale tutaj dzisiaj ruch
Temat .... ogrody i przetwory
Dzisiaj cukinię wkładałam do słoiczków , miałam ( niestety ) 3 pomocników , bo synowej nie było w domu .... za to teraz wzięła Ich do basenu dzisiaj mają dzień bez rowerów
U mnie susza w ogrodzie niesamowita , wieczorem pójdzie w ruch
Witam w piątek po pracy
Ja teraz popołudniową kawkę piję .
Po co te wczasy jak człowiek wraca w kierat i znowu co odpoczął zniweczy
Na szczęście nie mam co przetwarzać z ogrodu. Mąż trawę skosił i tyle
Pogoda super
Miłego popołudnia i wieczoru
Dzień dobry
Ale tu dzisiaj ruch
U mnie znów upalnie, a ja mam dziś dwójkę pomocników, trzeba było rozłożyć basen żeby się nie nudzili
Miłego popołudnia i weekendu