Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest tu ktoś kto wybiera się na poszpitalne? I czy mogłabym znać numerek Mój to 219 i nie wiem czy szykować się na wyjazd jeszcze pod koniec stycznia Raz rośnie a raz maleje mój numerek :/
Danusia czekaj cierpliwie,oby do lutego.Ja w ubiegłym roku również przy małym nr 9 lutego dostałam przydział na 28.04 do K olobrzegu ,myslę,że Ty pojedziesz dopiero w kwietniu czego Ci z całego życzę