kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: ibizka wielkopolska »

Zofka po około miesiącu otrzymasz odpowiedz z NFZ-tu z podanym numerem skierowania / zakładając ,że lekarz balneolog Cię nie odrzuci /, wtedy będziesz mogła zerkać do przeglądarki jak posuwa się twoja kolejka. Jaki jesteś NFZ??
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 11:28
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Zofka »

nfz mazowiecki. Bede tutaj te przegladarke obserwowac i musze za kazdym razem pisac ?.Dlaczego ma mnie odrzucic jak jestem chora?
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Zofka to zależy od numeru choroby i decyzji lekarza kwalifikującego. Chory to nie znaczy ,że musi jechać do sanatorium. Niektóre choroby się kwalifikują , a inne nie. W Dzienniku Ustaw jest lista numerów, do których przypisane są określone choroby co najczęściej kwalifikuje pacjenta do sanatorium.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzi wiedziałam,że na Ciebie można liczyć ...ale że aż tak... :lol: :lol: :lol: Jeden szampan wystarczy?
Wszak szampana masz jak na bank :o :lol:
forumowicz

asia13 pisze:kruszynka z jakiego jestes NFZ? Bo mysle ze w Lubelskim to pojechalabys czerwiec -lipiec 2014 r.Pozdrawiam
Lubelski :) -Asiu tylko nie czerwiec ani lipiec ..ani sierpień :lol:
forumowicz

Aha ...Dzi byłam w grudniu 2012 więc zalicz mi ten okres oczekiwania......czyli jeszcze raz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Mogę być i Dzi, ale ....
A co do szampana, to już chyba byłby drugi - o ile mnie pamięć nie myli :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Voilet58 ok ,mówisz i masz ja 2 Ty 3 i wszystko gra. :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kruszynko :kwiat: dopiero teraz na chwilę mogłem tu zajrzeć.
Violet58 (szacun :!: ) i Dzi to dwa różne forumowe pseudonimy dwóch piszących.
W listopadzie 2012 Kruszynko :kwiat: zadałaś podobne pytanie o wyliczenie terminu. Podobnie jak dziś Violet58,
też precyzyjnie określiłem termin Twojego wyjazdu. A Ty...za dwa tygodnie wyjechałaś na skierowanie z tzw zwrotów :)
Teraz proponuję następną wyliczankę za...rok. W temacie: kolejka do sanatorium 2014 rok :) :D :lol:
Pozdrawiam.
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

krzysztof100 pisze:Do Rachel-przepraszam ze Panią uraziłem tym stwierdzeniem pocieszycielki mężów ale na forum jest temat pocieszycieli zon,wiec uznałem ze mogę tak napisać,wiec proszę o wybaczenie za to niefortunne stwierdzenie,na marginesie jestem częstym kuracjuszem z racji schorzenia kardiologicznego wiec znam troszkę sanatoria i panujące tam zwyczaje,sam świetnie się bawię ale pragnę Panią zapewnić ze nie przekraczam ustalonych granic oraz standardów sanatoryjnych,tak mi nakazuje moje wychowanie i kultura-myślę ze moje wyjaśnienia Panią Rachel satysfakcjonują i wróci dobry humor.
Ależ nie uraziłeś mnie wszak ja nie byłam, nie jestem i nie będę niczyją pocieszycielką, co najwyżej poflirtuję sobie na turnusie, a jakże, wszak to też rodzaj terapii. Po prostu "pocieszycielka" kojarzy mi się z zupełnie czym innym. Życzę zdrowia i dużo atrakcji na turnusie :)
Zablokowany