spotkania w Kołobrzegu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: spotkania w Kołobrzegu

Post autor: Genever »

rybka pisze: 30 lip 2023 14:59 Oj tam... zaraz wstydzą się.. :roll:
Durny post :shock:

Ja się nie wstydzę. Temat jest prosty, jadę z przyjaciółmi ( a z reguły dojeżdżam jak ktoś jest w okolicy, nawet Mrzeżyno i hotel Piramida" zaliczyłam" parę dni temu - a za parę chwil Ciecha znowu zobaczę, z Ciecha kolejny weekend też wyjazdowy) to po prostu nie mam ani czasu ani ochoty na inne spotkania, szczególnie z wielką niewiadomą. Jak jestem na pobycie zawsze uskłada się paczka świetnych ludzi i niczego do szczęścia nie potrzeba. Wolno mi chcieć lub nie i nikomu nic do tego 😁
Są różne powody i nie warto ich roztrząsać.
Ani to durne, ani mało optymistyczne, po prostu każdy podejmuje takie decyzje jakie mu pasują.
Jak ktoś przypadnie komuś serca to i tak się spotkają i już taką osobę pomimo sporadycznej bytności tutaj przez przypadek poznałam i niedługo spotkamy się ponownie. ❤️Nigdy nic na siłę wszystko młotkiem jak mówi moja brzydsza połowa. 🤭
Udanych spotkań wszystkim życzę. 🌺
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Genever , my z kolega prawie codziennie bywamy w Piramidzie. byc moze siedzielismy przy sasiednich stolikach , byc moze rozmawialysmy ze soba ..

A spotkania grupowe to tez nie moja bajka ;)

Pozdrawiam :kwiat:
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 32 razy

Post autor: Bibi2 »

Nie można oceniać kogokolwiek , że nie chce się spotkać , nie chce i finito .
Spotkania są fajne jeśli jest potrzeba wewnętrzna spotkania, poznania ....
Jedynie można różnie myśleć gdy na forum wypływa bardzo jasna deklaracja na spotkanie, a będąc na miejscu wycofujemy się .
To już lepiej nic nie mówić .
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

GIENIA pisze: 31 lip 2023 22:06 Genever , my z kolega prawie codziennie bywamy w Piramidzie. byc moze siedzielismy przy sasiednich stolikach , byc moze rozmawialysmy ze soba ..

A spotkania grupowe to tez nie moja bajka ;)

Pozdrawiam :kwiat:
Przyznam Ci się Gieniiu, że pojechaliśmy potuptać na parkiecie do Kołobrzegu. 🤭 Ale Mrzeżyno bardzo mi się podobało, urokliwy port, przejechaliśmy rowerem za rzekę, tam też fajne miejscówki są. Wrócimy i powiem szczerze, że zazdroszczę Wam pozytywnie tej pracy. Za 7 lat jak dożyję też sobie taką opcję zafunduję. Prawda jest taka, że kocham Bałtyk o każdej porze roku, chociaż w dużych kurortach dla mnie zbyt tłoczno. Jakoś z każdym rokiem coraz mi łatwiej w ciszy się odnaleźć 😁
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Bibi ... trafnie to ujęłaś :)

Genever ... i mnie podoba sie Mrzezyno ... 8-)
Niby mała miejscowość , ale kazdy może znaleźć tutaj coś dla siebie :)
Takim największym punktem atrakcji jest alejka wdłuż Regi .... kawiarenki , muzyka itp. .... chociaz kawiarenki są wszedzie a muzyki to nawet za duzo :lol:

Wracając do tematu .... niedawno byliśmy w Kołobrzegu , ten to tętni życiem ... ruch , gwar wszechobecny ;)

Pozdrawiam fanów Kołobrzegu i tych , którzy obecnie tam odpoczywają . Miłych chwil , miłych spotkań , nowych fajnych znajomości :)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bibi zaczęłam pisać i post poszedł mnie wywaliło i druga część się nie napisała. Zgadzam się z Wami obiema. Jakiś czas temu mieliśmy taką grupkę na FB i postanowiliśmy się spotkać bo różne były ośrodki ale miejscówka i czas te same.
Wszystko cacy a tu rano jeden ma ból brzucha, drugi ból głowy, trzeciemu coś wypadło, ktoś nawet nie napisał i nie przyszedł.... rozumiem przypadki chodzą po ludziach ale informacja godzinę przed spotkaniem jak jest rezerwacja 🙄 no nic poszliśmy w okrojonymi składzie i jedyne co pamiętam to komentarze w jakim to głębokim PRL mnie NFZ umieścił a jak u nich jest cudownie. Ten taki owaki, ludzie w pokojach do bani ( ale luksus jest). . No chyba coś nie klikneło. Potem jeszcze usłyszałam, że jak to się można ubrać w kolorowe getry jak do cyrku ( jedna z Pań pozytywnie nastawiona miała spodnie w kwiaty, dla mnie bomba 💪) i d.....a. już się wychylać nie zamierzam. I do tej pory nie mogę się pozbyć wrażenia, że Ci co nie przyszli, ktoś z nich jednak poszedł, siedział przy stoliku obok i obserwował. Pal licho, było minęło.
Pozdrawiam Was Mrzeżynianie pełną gębą, no i fanów Kołobrzegu.
U mnie w tym roku niziny i górki 😁 .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

Też się z Wami zgadzam. Nie każdy ma ochotę spotykać się z osobami, których właściwie nie zna. To taka randka w ciemno, a te przeważnie kończą się fiaskiem. :lol:
Poza tym już wpisy na Forum mogą zasugerować, że z tą czy tamtą osobą to raczej nam nie po drodze i wcale to nie wynika z kompleksów, a ze świadomości swoich potrzeb i zainteresowań, tudzież odmiennego spojrzenia na świat.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

rybka pisze: 31 lip 2023 14:33 Ludzie czytają takie wredne teksty, to nie dziwię się, że nie chcą się spotkać… 😎
...Możesz bardziej rozwinąć
Gdzie pojawiła się Wredność z Mojej strony.

Nie każdy Musi się lubieć ale za każdym wpisem należy wylewać pomyje.
Wyraziłem swoją i TYLKO swoją opinię n/t Spotkań nie ważne gdzie Kołobrzeg Ciechocinek nawet wspomnę tutaj o historycznym spotkaniu w Busku Zdroju z 10 lat temu

Ale było tez wiele Bardzo miło wspominanych Spotkań gdzie atmosfera Spotkania pozostała wśród Osób uczestniczących
Wiele było też Spotkań w dość dużym gronie gdzie Informacja nie była upubliczniana

Każde Spotkanie towarzyskie Zawsze duzo wnosi pytanie tylko co z niego zapamietamy
Pozdrawiam Grono Fanów Kołobrzegu
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

Byłam na wielu spotkaniach i zawsze było miło i przyjemnie.
Bardzo dużo zależy od ludzi, których spotykamy, jakie mają charaktery.
Niektóre moje znajomości (jest ich większość) trwają do dzisiaj.
Osobiście z wredotą się nie spotkałam.
Owszem, z niektórymi kontakt się urwał ale tak jakoś samoistnie bez burz...

Pozdrawiam fantów Kołobrzegu :serce: :kwiat:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: rybka »

Bibi2 pisze: 01 sie 2023 10:01 Nie można oceniać kogokolwiek , że nie chce się spotkać , nie chce i finito .
Spotkania są fajne jeśli jest potrzeba wewnętrzna spotkania, poznania ....
Jedynie można różnie myśleć gdy na forum wypływa bardzo jasna deklaracja na spotkanie, a będąc na miejscu wycofujemy się .
To już lepiej nic nie mówić .
Nic dodać, nic ująć :) :kwiat:
ODPOWIEDZ