Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry serdeczne
Udanego dnia i słoneczka życzę
Darku Poznań wita serdecznie. Tylko uważaj bo dużo ulic rozkopanych....roboty drogowe i trzeba stać w korku....miłego pobytu....
Oj tam ja też trochę zmokłam nawet parasola nie użyłam, kilka kropel spadło. ..teraz już bezpiecznie w domku....jakby co jestem do dyspozycji .....pozdrawiam już słoneczko wychodzi
A co tu dzisiaj tak pusto...ani w dzień,ani w nocy nie ma gagusiania. Mnie po dzisiejszym czytaniu forum wpadła do głowy taka sentencja
"Nie marnuj czasu na walenie pięściami w ścianę. Nie stworzysz w ten sposób drzwi"
Coco Chanel
Generalnie smutne to wszystko jest.
Felice pisze: 19 sie 2019 23:57
A co tu dzisiaj tak pusto...ani w dzień,ani w nocy nie ma gagusiania. Mnie po dzisiejszym czytaniu forum wpadła do głowy taka sentencja
"Nie marnuj czasu na walenie pięściami w ścianę. Nie stworzysz w ten sposób drzwi"
Coco Chanel
Generalnie smutne to wszystko jest.
Nieglupie to co napisalas Felice..a mi taka inna "sentencja" przyszla do glowy...Tylko jej tu nie napisze, bo to bardzo dosadny jezyk jest...Na priwie napisze...A w ogóle to Dzien dobry wszystkim..