Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Aniołku , to spokojnego i miłego dnia pracy. Może nie będzie tak długi jak myślisz .
A ja dzisiaj pobiegnę z monitem, co by się nie ociągali albo wykręcali .
Jeszcze parę prac domowych mnie czeka, żeby przyszły tydzień był luźniejszy i odprężający .
Owocnej i nie przeciągaj dniówki .
Niestety długi i jeszcze się nie skończył, choć już jestem w domu, bo moja praca wymaga tego, aby pracować przed pracą, by móc pracować w pracy, a po pracy wykonuję pracę, której nie da się wykonać w czasie pracy.
Dobry, chyba już wieczór.
I jak poszło monitowanie?
Monit został złożony......... piłeczka po ich stronie .
A czy poza pracą, to jeszcze coś widzisz ? ......... prócz snów .
Wieczór wieczór, ale już niedługo dzień dzień dzień .