Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No to nie widzę innego wyjścia jak wszystko zabrać ze sobą..ale obawiam się że Twoje plany..książkowe..i karciane runą juz po pierwszym dniu
zostanie..piersióweczka ...cygara... bez tego rozumiem się nie ruszasz
mam zamiar wypoczywać, dużo spacerować, dużo pływać,odstresować się, trochę się pouczyć, pozwiedzać ale............ OBAWIAM SIĘ ŻE - nie tylko część ale wszystkie te plany runą jak .... Ale przynajmniej mam dobre chęci a to się właśnie liczy.
Sabe nie zapomnij ładowarki do tel, tak jak to zrobiła Aneta z tematu"Co zabrać do sanatorium"
Małgosia ma rację, jeśli nie jedziesz swoim transportem, to kosmetyki, chemię, kupisz na miejscu- ja zawsze tak robię. I znajduję te moje ulubione.
Na balety kilka eleganckich koszul i spodnie przydadzą się
Powodzenia!!
Basia
Sabe i tak trzymaj,jak ktoś bardzo chce to na wszystko znajdzie czas.
Masz przede wszystkim zabrać pozytywne nastawienie,dobry humor i....siłę,by to wszystko przeżyć.