Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zorro napisał(a):
Jurand... wybacz, że tak wprost...
Twoja impertynencja staje się uciążliwa a "złote myśli" Twoje obrażają...
Rozumiem Zorro że musiałeś się odgryśc i komuś chcesz sie zasłużyc, jeśli Ci sie nie podoba nie czytaj i nie osądzaj moich postów bo i Ty bedziesz kiedys sadzony chyba ze jestes z Pisu lub komisji Macierewicza
Na koniec też Cie pozdrawiam
0
Hi h szkoda że tylko mogłam skopiować Mamy Cię ,jesteś w ukrytej kamerze palulo
Ja zdążyłam przeczytać
Coś mi się wydaje, że ''kariera'' tego pana na forum już się skończyła
A poza tym admin może sprawdzić czy z tego samego IP były te konta - tak dla pewności
Jurand zabawa zabawą ale Ty chyba nie wiesz co to jest z a szkoda...na pewno obraźliwe komentarze czy pokazywanie środkowego palca do dobrej zabawy się nie zaliczają...
Kto tu coś komuś wciska? Z tym, że masz dwa konta sam się ujawniłeś - pewnie pomyłkowo ale poszło
Żal tylko, że pewnie zaraz kolejny temat zostanie zamknięty przez admina....
No coś Ty facetowi najwyżej flaszkę Oni z tych ...niezasługujących Ale jeżeli chodzi o przyjaciółki to nawet dwie skrzynki ,a co mi tam ,kto bogatemu zabroni
agunia3 pisze:Ja zdążyłam przeczytać
Coś mi się wydaje, że ''kariera'' tego pana na forum już się skończyła
A poza tym admin może sprawdzić czy z tego samego IP były te konta - tak dla pewności
Pewnie masz rację, ale psychopaci nie rezygnują, to choroba... widać zaawansowana...
Ale pojawi się z pewnością, barier nie ma...
Jednak poznamy go po błędach interpunkcyjnych, sposobie formułowania myśli... że tak powiem... to jak natura lub druga skóra