Jakosc wyzywienia
-
forumowicz
Re: Jakosc wyzywienia
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Byłam teraz w sanatorium Zgoda- jest to małe sanatorium. Panie kucharki przygotowywały bardzo smaczne, urozmaicone i ładnie podane posiłki.Na deser były serwowane owoce, jogurty i bardzo pyszne ciasto.W małym sanatorium tez można jak się chce.
Pozdrawiam
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękowano: 7 razy
Nie wiedziałem ,że Biedronka jest sklepem dla biednych .Życie cały czas uczyLeon43 pisze:Za te 9 zł to za wiele nie kupimy nawet w sklepie dla biednych czyli biedronka
A Lidl czy Kaufland?
- Leon43
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2014 22:24
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 1 raz
akurat jak byłem w Sanatorium to była ona oblegana, ja również tam zaglądałem gdyż lubię niektóre rzeczy z tego sklepu...
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Teraz nie będzie problemu z wyżywieniem i wyborem sklepów.Dostaniemy odgórnie jedyna słuszną listeLeon43 pisze:nie wiem czy Pamiętacie jak to w 2011 roku Pan Prezes obecnie panującej nam władzy w towarzystwie kamer wybrał się na zakupy do sklepu osiedlowego w Warszawie, by wytknąć rządowi wzrost cen żywności. Na zarzut dziennikarzy, że wybrał nie najtańszy sklep, Prezes Jarosław rzucił hasło, które podchwyciła cała Polska: "Biedronka jest dla najbiedniejszych".![]()
akurat jak byłem w Sanatorium to była ona oblegana, ja również tam zaglądałem gdyż lubię niektóre rzeczy z tego sklepu...
- Maria K
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2015 14:34
- Staż sanatoryjny: 7
Tak im podnieśli podatki że i ceny pójdą w górę,przecież z własnej kieszeni właściciel nie dołoży do interesu.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Jakość wyżywienia w polskich sanatoriach...
niewielu kuracjuszy sięga po bryle aby sprawdzić datę do spożycia na kubeczku z jogurcikiem lub na stoliku lądują już rozpaczkowane serki i tede...
opakowania z datami na styk od razu są utylizowane ...
to jedynie zmysły kucharek w zakresie stosowania przypraw czasami potrafią czynić cuda...
a w marketach żadne zakupy nie są czynione na potrzeby sanatoriów więc nie ma co mieszać tematyki ani polityki ...