Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie. U mnie mniej o 131. Od dwóch godzin numerki stoją - przerwa techniczna. Mam pecha. Zatrzymałam się na nr 906. Mam nadzieję, że nie będzie zbyt długa. Pozdrawiam
do iwcia. Mam taką nadzieję, że jutro już będzie czynne. Dzisiaj sprawdzałam systematycznie. Do 13 zeszły 122 nr., a od 14 zatrzymało się na 131. Raz wyświetliło mi się -" przerwa techniczna". Czekamy do jutra, będzie lepiej
Rena, nasze nadzieje na uruchomienie przegladarki dniu dzisiejszym,rozpłynęły sie....
U mnie nawet numer wzrósł o 1.
Chyba nadal trwa przerwa techniczna.
Sadze, ze powinna byc zamieszczona taka informacja.Nie mam pojęcia co sie dzieje
Pozdrawiam
do iwcia. Ja też mam o jeden numerek wyżej. Na telefony NFZ Wrocław nie odpowiada. Rozmawiałam w moim Rejonie NFZ w Wałbrzychu, ale nic nie wiedzą. Czekamy. Może jutro będzie dobry dzień. Serdecznie pozdrawiam.
Witaj rena
Bylam prawie pewna,że dziś dostaniesz przydział....
Ale nas trzymaja do konca....
Moj numer dzis to 1998.
Zycze Ci jutro skierowania nad morze