Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Arek78 pisze: 18 mar 2025 20:05
Dzisiaj dzwoniłem na recepcję i pytałem się o pokoje. Są tylko trójki, ale... Pani mi zaproponowała ze względu że chciałbym trochę spokoju pokój z wnęka gdzie jest łóżko. Powiedziała że postara się w miarę możliwości zakwaterować mi kompanów w podobnym wieku choć może to być trudne
Nastawiam się na zwiedzanie, lubię coś porobić w wolnym czasie a nie "spożywać". Mam nadzieję że będzie ok. Nie oczekuje fajerwerków a poprawienia stanu zdrowia i odpoczynek. Jedni przy uwaja na wypoczynek a drudzy na... To kwestia indywidualnego podejścia. Jadę szwagropolem z Krakowa więc miła Pani z recepcji powiedziała mi nawet gdzie wysiąść. Choć w tel słychać było już rozmowę ze jakaś usterka w pokoju nie była usunięta
Nie nastawiam się negatywnie a wręcz przeciwnie. Fajnie zmienić otoczenie i poznać nowych ludzi.
/
Też będę 31 marca i też szwagropolem z Krakowa , ale nie wiem gdzie wysiąść. Możesz podpowiedzieć ?
Tak jak wcześniej już Felice napisała...wysiąść na przystanku Hawana i tam są taxi bo sanatorium Mielec jest troche oddalone od centrum i bagażem może być ciężko....w autobusie zagadać do ludzi i podpytać gdzie kto ma skierowanie i możliwe,że trafi się ktoś co też do Mielca ma skierowanie wtedy taxi jedziecie razem
Czesc Kris. Parking jest przed sanatorium, sa nawet numerowane miejsca ale nie wiem czy dla wszystkich chętnych. Ja byłem dzien wczesniej ok 17, dotałem miejsce przed sanatorium ze nawet z balkonu widziałem auto, mieszkałem w pokoju na 3 p.Ale parking nie był tani cos oponad 200 zł ale to było w 21r.Przy głownej ulicy naprzeciw jest sklep spozywczy i tam tez były do wykupienia miejsca parkingowe wiele taniej ale dopwiedziałem sie jak juz opłaciłem w Mielcu. Ale od tego sklepiku do wejscia do Mielca to tez jeszcze jest ładne podejscie pod górę.Telewizja płatna a czajnik tez lepiej swój bo jest jakis na korytarzu ale chętnych tez jest wiec trzeba czuwać. Windy sa za darmo. M Ja byłem zadowolony z zabiegów. Codziennie gdzies sie wybierałem po zabiegach jak dalej to autem a jak do centrum to pieszo na dól bo na dole tylko płatne parkingi i problem z zaparkowaniem gdziekolwiek. A z powrotem to trzeba sie nadygac pod górke i na sam koniec jeszcze do samego Mielca . Mozna przejsc przez to sanatorium wczesniej przez ich parking , schodami i znów parking przejsc i do Mielca, jest ciut łagodniej i blizej. Miłego pobytu życzę, napisz jak tam teraz jest jak bedziesz.