Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:To i ja wsadzę ...bardzo lubię bratki miniaturki Dzięki Ewasz
Elu własnie miniaturki ja wysadziłam kiedyś zwykłe i je nawoziłam rosły jak szalone ,kiedy były male były piękne potem już nie... takie wypłochy na cienkich nóżkach
Kruszynko ja kiedyś posadziłam słoneczniki miniaturki a wyszły mi mutanty czasem nie wiemy co kupujemy i dlatego kupuję zawsze u zaprzyjaźnionego ogrodnika sadzonki ...i powiem Wam że oni mają swoje mieszanki do podlewania i zawsze też mi sprzedaje taki nawóz co sam używa ...ważne jest to przy surfiniach ...bo one bardzo dużo potrzebują wody i nawozu ...tęsknię już za ich widokiem [ obrazek zewnętrzny ]
Elu,być może dlatego ,że niżej (ja mam drugie piętro). Na dodatek jest to bardzo wietrzna strona.Słońce pojawia się o 15,a oświetla cały balkon praktycznie o zachodzie.
Teraz wyspecjalizowałam się w pelargoniach,a reszta to w zależności od nastroju.W ubiegłym roku miałam gąszcz stokrotki afrykańskiej.Jak nie znasz polecam.Kwitła non stop od maja do listopada,aż żal było ją likwidować.Kolory ma obłędne.
Widzisz ...coś mi jest takiego potrzebne do wypełnienia liści bo mamy dużo funki i one nie mają pięknych kwiatów lecz liście..może będą razem ładnie komponować ...dzięki ..Małgoś najprzyjemniejszą częścią pracy w ogrodzie jest picie kawusi ...więc jak najbardziej Twoja kawka się przydała ..miłego dnia