Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich oczekuję na szpital uzdrowiskowy dzwoniłam do NFZ Poznań pytałam o zwroty pani mi zaproponowała
Połczyn Zdrój nie odpowiada mi zdecydowałam że poczekam Podjęlam słuszną decyzję póżniej będzie okres letni
Dziś przeglądarka mam numer 64 pozdrawiam wszystkich oczekujących
Witajcie . Szpitalne uzdrowisko się należy po pobycie w szpitalu. Wystawia lekarz pierwszego kontaktu zaraz po wyjściu ze szpitala tylko że wypis jest ważny miesiąc i musisz zdążyć wtedy złożyć wniosek do NFZ ... lekarz powinien zaznaczyć na wniosku pobyt szpitalny i dołącza się do wniosku ksero wypisu ze szpitala...
Małgorzata 46 to jest tekst ze strony NFZ Nie każdy pobyt w szpitalu jest wskazaniem do uzdrowiskowego leczenia szpitalnego, ponieważ o rodzaju leczenia decyduje stan zdrowia ubezpieczonego, a nie fakt jego hospitalizacji.
Czasem lepiej nie wprowadzać ludzi w błąd.
malgorzata46 pisze:Wolała by święta spędzić w domu i pojechać dopiero w maju lub czerwcu...W maju minie 18 miesięcy od ostatniego pobytu....A z tego co czytałam to musi minąć najmniej 18 miesięcy...Tylko zawsze jest pytanie gdzie wyślą... A co Wy polecacie na drogi oddechowe astmę mieszaną....Byłam już w Szczawnie Zdrój , Dąbkach , Jedlinie Zdrój , Lądek Zdrój,,,,
Mnie na drogi oddechowe bardzo służy powietrze Szczawnicy a i inhalacje celkowe ,ktore mi zalecono bardzo pomagały.Tereny też piękne .Myślę,że warto choć trochę pod górę.
Inhalacje celkowe również są w Szczawnie tylko woda Mieszki , Napisz coś więcej o tej Szczawnicy dałaś mi do myślenia może zmienienie klimat Zawsze jeszcze można zadzwonić i zmienić kurort
U mnie kierunek Goczałkowice ,,Gwarek" szpital uzdrowiskowy. W tym roku mija 5 lat oczekiwania Dostałam wiadomość , że czas oczekiwania może sie zwiększyć do 6 lat. Czekam cierpliwie
Witam dostałam z przydziału z kolejności skierowanie do szpitala uzdrowiskowego Połczyn Zdrój zakład leczniczy Gryf
wcześniej pisałam z zwrotów proponowali Połczyn ale odmówiłam pojadę tam ale w okresie letnim 25.05.2015r
Wielkopolska oczekiwannie na szpital uzdrowiskowy z dokumentacji wynika 5 miesięcy dokładnie 19 tygodni
bardzo któtki okres oczekiwania pozdrawiam oczekujących na szpital uzdrowiskowy
Zzakonczylam tydzien z numerkiem 542 który byl taki sam 2.03 2015,nie wiem czy sie cieszyc ,czy plakac życzę wszystkim spadajacych numerkow i milego wekkendu
Witam. W Wielkopolsce jest chyba teraz taka tendencja że końcowe numerki wahają się tylko trochę w górę lub w dół (mam to samo). Rak1946 możesz napisać kiedy składałeś wniosek ( w jakim miesiącu)?
Malusze z tego co wyczytalam to ty oczekujesz na sanatorium uzdrowiskowe, a ja na szpital uzdrowiskowy i to jest osobna kolejka i rozdzial pozdrawiam kwiatki bo mamy wiosnę