Dlatego ręce na kołdrę proszębaron14 pisze:No tak samo życie a ręce rano bolą![]()
![]()
ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
No co Ty, znowu masz ręczne praniebaron14 pisze:No tak samo życie a ręce rano bolą![]()
![]()
W końcu kup porządną pralkę i oszczędzaj ręce bo na starość reumatyzm jak znalazł
Przywołałeś chwile wspomnień wieczorków sanatoryjnych .Właśnie wczoraj wróciłam i......żal było żegnać się z Ustroniem.Teraz powrót do rzeczywistości -niestetybaron14 pisze:Witam wszystkich o poranku uśmiechniętego dnia![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gzbO9gOQS60
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdrówko podreperowane , praca wzywa , a tak bardzo nie chce się
Dwa tygodnie zleciało _ ja siedzę i pustka w głowie .Ale ? głowy tam nie zgubiłam
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
to jeszcze troche potrwa Stokrotko. Też tak niedawno miałam. Po 3- tyg.pobycie w Ciechocinku......Moje zderzenie z rzeczywistością tez było twardym lądowaniemstokrotka pisze:Przywołałeś chwile wspomnień wieczorków sanatoryjnych .Właśnie wczoraj wróciłam i......żal było żegnać się z Ustroniem.Teraz powrót do rzeczywistości -niestetybaron14 pisze:Witam wszystkich o poranku uśmiechniętego dnia![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gzbO9gOQS60
![]()
Zdrówko podreperowane , praca wzywa , a tak bardzo nie chce sięNawet niebo" płacze "że to już koniec tego dobrego
![]()
![]()
![]()
Dwa tygodnie zleciało _ ja siedzę i pustka w głowie .Ale ? głowy tam nie zgubiłam-owszem byli tacy -a jakże
. Chociaż ? 80 % ludzi to pary małżeńskie ,czy to dobrze jechać razem
-mam na ten temat swoje zdanie . I jadę sama .A teraz ? ależ się rozleniwiłam
![]()
![]()
-pozdrawiam
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Dwa tygodnie zleciało _ ja siedzę i pustka w głowie .Ale ? głowy tam nie zgubiłam
to jeszcze troche potrwa Stokrotko. Też tak niedawno miałam. Po 3- tyg.pobycie w Ciechocinku......Moje zderzenie z rzeczywistością tez było twardym lądowaniem
Okropny jest powrót do rzeczywistości, zwłaszcza, gdy na drugi dzień trzeba stawić się w pracy, ja nie mogłam myśli zebrać, najbardziej żal mi było basenów
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Dokładnie tak !ulanie pisze:... ten mój wpis nie do tego wątku raczejbo dla mnie ciężko jest wrócić do rzeczywistości, ale nie przez zawrót głowy.
Jestem w tej dobrej sytuacji że pobędę jeszcze kilka dni w domu.Ale po niedzieli
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Dziś zjazd z turnusu , jutro ..praca
I nadrabianie zaległości ,które ZAWSZE sa do odrobienia !!!
Chyba ,że wraca się w STANIE TOTALNEGO ZAKRĘCENIA
wtedy bardzo Trudno jest wrócić do codziennej rzeczywistości!!
( zdarzyło się to dwa lata temu i ..TRWA nadal )
Ale pocieszam się ,że już za Cały tydzień będę się Pakował na Urlop w NIEZNANE,
nawet trudno kogokolwiek spytać się Jak tam JEST jeszcze mało ludków tam było choć wg opinii portalowych jest tam ..Eden
Czyli znowu przeskok i ... ale dobrze to Zrobi przed hospitalizacą ,która ma się rozpocząć ..24 sierpnia a ,której pełen jestem OBAW