ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM

Post autor: basiat »

baron14 pisze:No tak samo życie a ręce rano bolą :lol: :lol: :lol:
Dlatego ręce na kołdrę proszę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

baron14 pisze:No tak samo życie a ręce rano bolą :lol: :lol: :lol:
No co Ty, znowu masz ręczne pranie :shock:
W końcu kup porządną pralkę i oszczędzaj ręce bo na starość reumatyzm jak znalazł :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Witam wszystkich o poranku uśmiechniętego dnia :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=gzbO9gOQS60 :D :D :D :serce: :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

baron14 pisze:Witam wszystkich o poranku uśmiechniętego dnia :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=gzbO9gOQS60 :D :D :D :serce: :kwiat:
Przywołałeś chwile wspomnień wieczorków sanatoryjnych .Właśnie wczoraj wróciłam i......żal było żegnać się z Ustroniem.Teraz powrót do rzeczywistości -niestety :(
Zdrówko podreperowane , praca wzywa , a tak bardzo nie chce się :cry: Nawet niebo" płacze "że to już koniec tego dobrego :lol: :lol: :lol:
Dwa tygodnie zleciało _ ja siedzę i pustka w głowie .Ale ? głowy tam nie zgubiłam :lol: -owszem byli tacy -a jakże :D . Chociaż ? 80 % ludzi to pary małżeńskie ,czy to dobrze jechać razem :?: -mam na ten temat swoje zdanie . I jadę sama .A teraz ? ależ się rozleniwiłam :lol: :lol: :lol: -pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: basiat »

stokrotka pisze:
baron14 pisze:Witam wszystkich o poranku uśmiechniętego dnia :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=gzbO9gOQS60 :D :kwiat:
Przywołałeś chwile wspomnień wieczorków sanatoryjnych .Właśnie wczoraj wróciłam i......żal było żegnać się z Ustroniem.Teraz powrót do rzeczywistości -niestety :(
Zdrówko podreperowane , praca wzywa , a tak bardzo nie chce się :cry: Nawet niebo" płacze "że to już koniec tego dobrego :lol: :lol: :lol:
Dwa tygodnie zleciało _ ja siedzę i pustka w głowie .Ale ? głowy tam nie zgubiłam :lol: -owszem byli tacy -a jakże :D . Chociaż ? 80 % ludzi to pary małżeńskie ,czy to dobrze jechać razem :?: -mam na ten temat swoje zdanie . I jadę sama .A teraz ? ależ się rozleniwiłam :lol: :lol: :lol: -pozdrawiam :kwiat:
to jeszcze troche potrwa Stokrotko. Też tak niedawno miałam. Po 3- tyg.pobycie w Ciechocinku......Moje zderzenie z rzeczywistością tez było twardym lądowaniem :lol: Aż głowa mi się zachwiała .......
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Dwa tygodnie zleciało _ ja siedzę i pustka w głowie .Ale ? głowy tam nie zgubiłam :lol: -owszem byli tacy -a jakże :D . Chociaż ? 80 % ludzi to pary małżeńskie ,czy to dobrze jechać razem :?: -mam na ten temat swoje zdanie . I jadę sama .A teraz ? ależ się rozleniwiłam :lol: :lol: :lol: -pozdrawiam :kwiat:[/quote]

to jeszcze troche potrwa Stokrotko. Też tak niedawno miałam. Po 3- tyg.pobycie w Ciechocinku......Moje zderzenie z rzeczywistością tez było twardym lądowaniem :lol: Aż głowa mi się zachwiała .......[/quote]
Okropny jest powrót do rzeczywistości, zwłaszcza, gdy na drugi dzień trzeba stawić się w pracy, ja nie mogłam myśli zebrać, najbardziej żal mi było basenów :( ale już niedługo jadę znów... po powrocie chodzi się z głową po niżej chmur szara rzeczywistość szybko stawia na twardym lądzie i znów do garów, sprzątania i prania :lol: ... chociaż to normalka, to po powrocie inna bajka.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

... ten mój wpis nie do tego wątku raczej :lol: bo dla mnie ciężko jest wrócić do rzeczywistości, ale nie przez zawrót głowy.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

ulanie pisze:... ten mój wpis nie do tego wątku raczej :lol: bo dla mnie ciężko jest wrócić do rzeczywistości, ale nie przez zawrót głowy.
Dokładnie tak !
Jestem w tej dobrej sytuacji że pobędę jeszcze kilka dni w domu.Ale po niedzieli :o :o :o pomału trzeba się rozkręcić , i :o do .... :lol: sklepu po zakupy -pranie częściowo się suszy _ żeby jeszcze chęci były na wszystko co związane jest z "domem" :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Nie straszcie mnie :roll:
jestem tuż przed ;) :?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Dlatego też zawsze stosuję TERAPIĘ wstrzasową
Dziś zjazd z turnusu , jutro ..praca
I nadrabianie zaległości ,które ZAWSZE sa do odrobienia !!!

Chyba ,że wraca się w STANIE TOTALNEGO ZAKRĘCENIA :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
wtedy bardzo Trudno jest wrócić do codziennej rzeczywistości!!
( zdarzyło się to dwa lata temu i ..TRWA nadal )

Ale pocieszam się ,że już za Cały tydzień będę się Pakował na Urlop w NIEZNANE,
nawet trudno kogokolwiek spytać się Jak tam JEST jeszcze mało ludków tam było choć wg opinii portalowych jest tam ..Eden
Czyli znowu przeskok i ... ale dobrze to Zrobi przed hospitalizacą ,która ma się rozpocząć ..24 sierpnia a ,której pełen jestem OBAW :cry:
Zablokowany