Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Lubelski NFZ

Post autor: maria123 »

Gratulacje :?: A ja nadal czekam ;)
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: agniecha_76 »

tommy pisze:Rano 980 a teraz ... Iwonicz zdrój Pod jodłą , w marcu :D

pozdrawiam
Gratuluje. Życzę miłego pobytu. Iwonicz piekny o każdej porze roku.
A kiedy składałeś wniosek?
U mnie dziś rocznica i nr 5872.
Awatar użytkownika
tommy
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lis 2014 09:39
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: tommy »

Dzięki. Składałem w grudniu 2015 i celowałem bardziej na letnie miesiące ale nie narzekam :D
a Iwonicz znam.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Tadek7775 pisze:
Celinka52 pisze:Dziwne i podobne- mi lekarka wypisała skierowanie na kręgosłup a z NFZ przyszły wieści, że wyslą mnie z powodów laryngologicznych. nie rozumiem, ostatnio faktycznie byłam w sanatorium z powodu nawracających chorób gardła i krtani, moze juz zaszufladkowali sanatoryjnych recydywistów.
Lekarz we wniosku może Ci wystawić leczenie dwóch schorzeń i być może tak lekarka wystawiła wstawiając jako pierwsze schorzenie kręgosłupa. Natomiast lekarz balneolog w NFZ na podstawie dokumentacji uznał, że priorytetem u Ciebie jest schorzenie laryngologiczne i tak Cię ustawił.
Pozdrawiam
Masz rację Tadeuszu, tak było faktycznie, bo pytalam mojej pani doktor, która wystawiała skierowanie.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

tommy pisze:Dzięki. Składałem w grudniu 2015 i celowałem bardziej na letnie miesiące ale nie narzekam :D
a Iwonicz znam.
I ja składałam w grudniu 2015, ale jeszcze nie mam skierowania :D Liczę na miesiące letnie. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 4 razy

Post autor: p-siak »

Ja też złożyłem w grudniu /2016/ licząc na ciepłe miesiące, bo zimna nie lubię.Pozdrawiam.
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

grzegorzgg67 pisze:Ja też złożyłem w grudniu /2016/ licząc na ciepłe miesiące, bo zimna nie lubię.Pozdrawiam.
witam Ja też złożyłam w grudniu 2016 ;)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Grzegorz, Pysiunia, to może spotkamy się kiedyś, gdzieś w jednym kurorcie, bo ja także złożyłam papierki koniec listopada/ początek grudnia. dobrze by było załozyć temat- ,, Planowany wyjazd- lato 2018,, czy jakoś tak. ale nie wiem, jak to zrobić :kwiat:
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

;)
Celinka52 pisze:Grzegorz, Pysiunia, to może spotkamy się kiedyś, gdzieś w jednym kurorcie, bo ja także złożyłam papierki koniec listopada/ początek grudnia. dobrze by było załozyć temat- ,, Planowany wyjazd- lato 2018,, czy jakoś tak. ale nie wiem, jak to zrobić :kwiat:
Może się spotkamy ja chcę jechać do PIWNICZNEJ-ZDRÓJ
Tadek7775
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2014 07:39
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Tadek7775 »

pysiunia22 pisze: ... ja chcę jechać do PIWNICZNEJ-ZDRÓJ
Piwniczna Zdrój. Byłem tam w kwietniu 2014. Jedno sanatorium Limba w zakolu Popradu. Jeżeli ktoś chce połazić po górach to doskonała baza wypadowa, przepiękne widoki, że dech zapiera. Samo sanatorium to takie sobie: dwa budynki połączone łącznikiem. Ten drugi w którym byłem zakwaterowany był po remoncie i pokoje wyciszone. W tym pierwszym to podobno jak ktoś puścił „bąka” to słychać było dwa pokoje dalej. Wyżywienie było super i wszyscy na jedną zmianę, tylko że siedziało się na plecach sąsiada. Był tam na etacie P. Mariusz – super facet, który organizował nam wycieczki po okolicy praktycznie co drugi dzień. Podobno etat pana Mariusz zlikwidowano i już po wycieczkach, a szkoda. Zabiegi typowo sanatoryjne. Ogólnie biorąc mam bardzo dobre wspomnienia z tego sanatorium bo po górach się powłóczyłem, zabiegi swoje zrobiły a przede wszystkim odpocząłem. Podsumowując Piwniczna jest OK ale w odpowiedniej porze roku.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ