Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, lista podpisana
Na kawie byłam ale nie miałam czasu pisać
Zamieszanie, garkolandia, sprzątanie a jeszcze postekiwanie chorej mamy . Jest u mnie po operacji biodra, bo przewróciła się w domu.... .Ponoć bardzo boli.
Miłego wieczoru i andrzejkowych bali
Mazrenko współczuję Twojej mamie, sama jestem 4 miesiące po operacji biodra, początki są trudne, szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
U mnie dziś po południu koncert na którym śpiewamy, później mała imprezka, czas się szykować
Miłego popołudnia i wieczoru
Dzięki dziewczyny
Alutka może jakieś wskazówki co jak robić ? ,temat nie znany mnie Mama ma po 80 i cały czas bardzo narzeka
Jak to długo się leczy...? boli ...czy jakaś dodatkowa rehabilitacja się należy?