Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Paryska nieznajoma" przeczytana.
Dzisiaj skończyłam "Schronisko" Sam LIoyd. Książka polecana przez wiele osób, dobra, kandyduje do najlepszych książek z 2021 w rankingu Lubimy czytać.
A jakie Lewku masz odczucia po przeczytaniu? Wiesz, że nominacje nie zawsze idą w parze z poczytnością. Jest to thriller, może się skuszę żeby wyrobić własną opinię. Niekoniecznie przepadam za tym gatunkiem, szczególnie udziwnionym. Opinie są jak zwykle w takim przypadku różne... od gniot, do zachwytu.
Powiem Ci Feli, że spodziewałam się czegoś lepszego. Siostra była zachwycona, a ja... No ciut mniej. Może ta wojna wpłynęła na moje odczucia tej książki. Ale można przeczytać.
Lewku dopadłaś Karpińską? Drugi tom jeszcze bardziej wciąga.przeczytałam jednym tchem chcąc jak najszybciej wiedzieć jak to się skończy.
Teraz „Narzeczona nazisty „ Wysoczańskiej i Hannah „Rzeczy, które czynimy z miłości” .Półka „do przeczytania” okropnie zmalała, ale trochę książek mam zamówionych. Zazwyczaj leży na niej kilkanaście pozycji.
Niestety Feli nie dorwałam. Moja biblioteka jeszcze nie zakupiła, a na Legimi też nie mogę jej pobrać. Czekam cierpliwie. Też mam do przeczytania te dwie pozycje co Ty. Teraz czytam "Daj nam jeszcze szansę" Sylwii Trojanowskiej. Pierwszy tom to "Powiedz mi jak będzie". Fajnie się czyta. Dzisiaj idę do biblioteki odebrać 5 książki.