Kolejka do sanatorium na 2015 rok
-
Jacek1964
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lut 2015 12:41
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
Co to za wiadomosci na PW ........kociu pisze:Ela wiadomosć na pw
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Bo wiesz takie male babskie sekrety,jak podac niebieska tabletke facetowi itakie tam.Oczywiscie to zarcik, nie chcemy nikogo zanudzac.Ja po raz pierwszy wybieram sie do sanatorium a ze baba to ciekawa wiec pytam a to mysle ze dla pozostalych malo ciekawe .Pzdrawiam izycze pogody ducha.Ela
-
Jacek1964
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lut 2015 12:41
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
A co to sa te niebieskie tabletki...??? To cos na katar?wiesniaczkaela pisze:Bo wiesz takie male babskie sekrety,jak podac niebieska tabletke facetowi itakie tam.Oczywiscie to zarcik, nie chcemy nikogo zanudzac.Ja po raz pierwszy wybieram sie do sanatorium a ze baba to ciekawa wiec pytam a to mysle ze dla pozostalych malo ciekawe .Pzdrawiam izycze pogody ducha.Ela
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Moze na katar tez?Jesli 1964 to rok urodzenia to mysle ze katar nie groziJacek1964 pisze:A co to sa te niebieskie tabletki...??? To cos na katar?wiesniaczkaela pisze:Bo wiesz takie male babskie sekrety,jak podac niebieska tabletke facetowi itakie tam.Oczywiscie to zarcik, nie chcemy nikogo zanudzac.Ja po raz pierwszy wybieram sie do sanatorium a ze baba to ciekawa wiec pytam a to mysle ze dla pozostalych malo ciekawe .Pzdrawiam izycze pogody ducha.Ela