ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Taaaaaa, pewnie :roll: ........ jak Azja Tuhajbejowicz :lol: .
Jedni są ciśnieniowcami, a inni nie, a jeszcze innym dokucza przy różnych schorzeniach :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Wynika z tego porównania, że żart był arcybolesny. :oops:
Czekam na ciętą ripostę. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem, to Azja się nadziewał :P .
Śmiejemy się nie tylko z kogoś czy czegoś. Ale żeby się znać na żartach, to musimy umieć się śmiać z samych siebie :lol: .
Nie możesz tak czekać przygotowana :roll: . Riposta powinna być niespodziewana i celna.......... a teraz jest czas na przygotowania do łóżkowic :P . Żebyś później nie mówiła, że zmęczona jesteś :oops: ....... muszę dbać o Ciebie ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba jednak ktoś mu pomagał. :?
Dobrze, to czekam na zaskoczenie. :P
Jeszcze chwila minie za nim wejdę na ścieżkę do Łóżkowic. :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaak, pal....... nie mylić z secamem :lol: .
Dobrze, tylko później nie bądź zdziwiona :P .
Czyżbyś nie była zmęczona ? :roll: ...... to może przyjemności Cię zmobilizują ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jestem zmęczona, ale przecież nie rzucę wszystkiego odłogiem. Jutro dzień pracy, więc trzeba się przygotować. A jeszcze coś towarzyszce dolega i martwię się czy to przypadkiem nie babeszioza. :? :cry: Od rana trzeba będzie odwiedzić weta. :roll:
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , jak mogę udzielić kolejnej dobrej rady, to proponuję tzw. trójpolówkę :) .
Jedną pracę się wykonuje, drugą pracę się wykonuje, a trzecią........ rzucasz odłogiem :lol: . I tym sposobem masz więcej czasu tak potrzebnego na odpoczynek. Porada jest darmowa...... z czystego serca ;) .
Odwiedzaj odwiedzaj, bo z pewnymi rzeczami nie można czekać :oops: .
U Ciebie ostatni dzień pracy, a u mnie kolejny z nierówną walką :roll: ....... muszę znaleźć płaską poziomą :lol: .
Miłego i pozytywnego zakończenia dnia :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Trójpolówka od dawna w zastosowaniu, wiecznie coś leży odłogiem i oczekuje na swoją kolej. :oops: Ważniejsze, to umieć to zaakceptować i nie stresować się tym, co nie jest jeszcze zrobione, a może poczekać. Nie jest to wcale takie łatwe. :roll: Gorzej jak te odłożone sprawy nabrzmieją i nadejdzie deadline. :o :shock:
Dzień dobry :kwiat:
Na szczęście moja towarzyszka miała chyba to samo co my :lol: , czyli bliżej nieokreślone gorsze samopoczucie. Rano zachowywała się już normalnie, więc wizyta u veta nie była potrzebna. A już się bałam, że to babeszioza, bo zachowanie miała podobne jak w czasie tej choroby. Wprawdzie zabezpieczam ją systematycznie, ale ilość kleszczy obecnie jest porażająca. :shock: Z moich obserwacji wynika, że z roku na rok jest coraz gorzej. :evil:
Ostatni dzień pracy zawodowej poza domem. Weekend jednak nie oznacza, że nie pracuję. Oprócz typowych prac domowych, czeka jak zawsze, kilka zadań służbowych do wykonania, a do tego dochodzi jeszcze funkcja babci. Także jeśli Cię to pocieszy, też się obijać nie będę. :D
Miłego :kwiat: i z sukcesami w działaniach na froncie. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ależ ja się nie cieszę, że jesteś zapracowana :oops: . Cieszyłbym się jakbyś fikołki robiła....... z braku zajęcia, albo inne przyjemniejsze rzeczy ;) .
Ja staram się ułożyć plan przy obecnie wykonywanych pracach, żeby mi coś nie umknęło i nie trzeba było z powrotem rozwalać :roll: .
Planuję kolejność, ale nie planuję czasu wykonania, a jedynie orientacyjny, żeby się w nim zmieścić, bo i tak wszystkiego nie da się przewidzieć. A jak się wcześniej zrobi, to można do następnych przystąpić....... lub pozbijać bąki :lol: .
Przy pojedynczych sprawach, notuję żeby nie wyleciało i później nie zapanowało zdziwienie :lol: .
To dobrze, że tylko na podejrzeniu zostało :roll: .
Dziękuję :kwiat: , sukces będzie jak z jednego pokoju wyjdę....... do drugiego :lol: .
ODPOWIEDZ