Co zabrać do sanatorium
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Co zabrać do sanatorium
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
Od chyba wielu lat zawsze biorę swój Jasiek
Oczywiście już go nie pakuję do walizy tylko jest to pierwszy zakup w miejscowości uzdrowiskowej .
Biorę i to jest Nowość -poszewkę uniwersalną ,podarowaną przez Moich Wnuków z lewej Jan z prawej Franek
Plus oczywiście ręcznik ,który służy jako prześcieradło na zabiegach z tego cieniutkiego polaru.
Jest to już kolejny bo zapominalski jestem i nieraz TRUDNO jest udowodnić ,że ktoś go sobie ..
Rewelacyjna sprawa bo może służyć jako ręcznik jak i przescieradło ma swoje wymiary 220 x 160
- Parlas-55xxx
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2022 20:31
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Zależy do jakiego Sanatorium jedziesz,ja byłam w Ciechocinku i nawet nie wspomnieli,a specjalnie wziełam trzecia szczepionkę i niepotzrebnie.A maski tylko sie zakładało do lekarza ,pielegniarki i tez na niektóre zabiegi.anturium pisze: 29 paź 2022 13:25 hej! A jak wygląda teraz sytuacja z COVID, zaświadczenia, szczepienia, testy obowiązują ?
- Parlas-55xxx
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2022 20:31
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Ja też wszędzie jeżdżę z jaśkiem,a na miejscu jeszcze koc kupiłam,nie ma to jak pod swoim się śpi {pod kąłdrą nie lubie nawet}.Ale nawet w sklepach widziałam ,że sporo ludzi kupowało podusie....także sporo jest takich ludzi.ewiko pisze: 29 paź 2022 17:09 O matko i córko, myślałam że dziwak ze mnie , bo wszędzie jeżdżę ze swoją podusią
, a tu widzę że jest nas więcej. Zresztą , to nie jedyna rzecz , którą ze sobą zabieram
![]()
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Tak jak już wcześniej wspomniałam , trochę dziwak ze mnie. Mąż oczami przewraca , jak widzi co pakuję
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 32 razy
Trzymajcie się "dziwaki"
-
ewiko
- Super Kuracjusz