Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kaziu Tobie podziękowałam
Drugie zdanie do czepialskiego
Zbyszku wbrew wszystkiemu ludzi naprawdę sporo na promenadzie i nad morzem
Wczoraj byliśmy w Mesko i Perle i sporo osób bawiło się
Marzenko proponuję Tobie wziąść korepetycje u Kazia, bo miałem takie same problemy z zamieszczaniem zdjęć na forum i po instrukcjach Kazia i alki+ doszedłem do tego, jak prawidłowo zamieszczać zdjęcia w tematach i teraz się udaje bez problemu.
Na temat ilości wczasowiczów w porze zimowej w Kołobrzegu i Świnoujściu mam swoje zdanie i go nie zmienię, bo w Świnoujściu przeżyłem wszystkie pory roku, a w Kołobrzegu byłem kilkakrotnie i to tylko w porze zimowej od listopada do lutego.
Zbyszku, może kiedyś się nauczę robię to sporadycznie, a i z telefonu .Teraz nie widzę takiej potrzeby
Ala to często dodaje zdjęcia , więc wiesz
Odpoczywam, robię to na co mam ochotę i tyle
Dziękuję
Marzenko mam zamiar robić to samo, co Ty teraz robisz ale dopiero w styczniu, już nie nad morzem ale w górach w Iwoniczu Zdroju.
Mamy już dużo osób z forum, tak, że będzie wesoło i przez dwa tygodnie nie będziemy się nudzić. Tak myślę
Pozdrawiam
Dziękuję Basiu za dobre słowo.
Staram się równać do najlepszych na tym Forum, choć w niektórych dziedzinach to trudne .
A nawiązując do tematu - pozdrawiam wszystkich wypoczywajacych w Kołobrzegu .