Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Absolutnie tak nie pomyślałam Zgadzam się z Tobą.
Zawsze jeżdżę sama,a teraz po prostu mam taki kaprys
A co,czasami można mieć. A kto mi zabroni ?
Wszystko jest OK.
Miłego wieczoru życzę
Mam Polskiego Busa z Łodzi do Krakowa , w Kraku o 9:30. Więc Szwagropolem o 9:50, tym na Muszynę jest OK. W Krakowie, to wygodnie z przesiadka. Ale mam tez bezposrednio do Krynicy, i byłabym wtedy na miejscu około 10-ej...troche wczesnie. Jeszcze nie zadecydowałam,ale prawdopodone jest, ze bedziemy jednym busikiem jechac
Też to biorę pod uwagę i dlatego dzisiaj tam zadzwoniłam,aby się rozeznać w sytuacji.
W tym pierwszym terminie zostały wolne tylko poddasza,natomiast w od 29.01. jest wybór pięter.