Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
U nas dziś temperatura na plusie, teraz już 6 stopni i słoneczko świeci
Obiadek się gotuje a po obiedzie krótki spacer jeśli pogoda się nie zmieni i kolejny dzień świętowania
Miłego dnia wszystkim
Dzień dobry
Może południową kawkę
U mnie też plus6 i słoneczko, wszystko się topi ,mokro
Dziś dzień pidżama party taki dzień czasami potrzebny, szczególnie po wyczerpującym miesiącu
Do tego cierpiący małż, w bólu barku
Miłego dnia i relaxu
Atinko ja też arbait
Pogoda ze słońcem, 15 kotletów z piersi nasmażone, czekam na rodzinkę a że i dzieci to 24 pizzerinki upieczone
Wszamią wszystko
Trzeba odpocząć, mąż zajmie się stołem i ostatni dzień wolnego. Jutro trzeba się otrzeć o lekarzy , bo trzeba w miarę dobrym zdrowiu do sanatorium pojechać.
Pozdrawiam wszystkich
Dzień dobry.
Pogoda względna na tę porę roku , na plusie
Marzenka wiadomości pozostawiła
Świętujemy ,orszaki ,kolędy występ zespołu ,pokazy laserowe .
Park ,blisko zamieszkania trzeba zobaczyć
Wieczorem w domu ,pozdrawiam miłego popołudnia wieczoru.
Dzień dobry Paczuszko, Grażynko
Do pracy lecz najpierw , spóźnię się, w kolejkę do lekarza
Przyjdzie ze 3 osoby, zamówię kolejkę i wrócę o 15 godz.
Tam będzie dziki tłum
Dobrego dnia życzę
Dzień dobry
Witam po świętach, rodzinnych spotkaniach....
Kto wolne to wolne ,kto do pracy to do pracy...
Zapraszam na poranną pobudkę z kawą .
Humor zostawiam dla innych.
Miłego dnia.
Dzień dobry
Marzenko skorzystam z zaproszenia i przyłączę się do kawy ja z tych co nie idą do pracy
U mnie teraz 4 kreski na plusie i jeszcze jest słońce ale jeszcze dobrze nie wyszło a już się chowa za chmurami, na dziś zapowiadają opady deszczu, zobaczymy.
Miłego dnia