Kołobrzeg-Perła Bałtyku 16.01-06.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kołobrzeg-Perła Bałtyku 16.01-06.02.2016

Post autor: Cypis »

Aniu, bawcie się dobrze :) Dziękuję, że się odezwałaś po tylogodzinnej podróży :kwiat:
endriu pisze:Ja też będę w Kołobrzegu od 23.01 2016r .Jak spotkacie na plaży biegającego oszołoma to będę ja biegacz Endriu :P
Endriu, a jakiś znak rozpoznawczy? Inaczej będziemy zaczepiać wszystkich biegaczy, myśląc, że to Ty. :lol: :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Cypisku, proponuję czerwone rękawiczki ;)
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

asiulek pisze:Cypisku, proponuję czerwone rękawiczki ;)
Asiulek, skoro Endriu napisał, że Jest "biegającym oszołomem", to ta czerwień będzie w sam raz :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Nic innego nie przejdzie .Muszą być czerwone rękawiczki.Toż to już tradycja zapoczątkowana przez naszą Królewnę ;) ;) ;) Asiulek ma wprawe w machaniu :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
zenobi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2015 08:59
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zenobi »

[quote="endriu"]Ja też będę w Kołobrzegu od 23.01 2016r .Jak spotkacie na plaży biegającego oszołoma to będę ja biegacz Endriu :P[/ote]

Bieganie fajna sprawa , ale tak aby na parkietoterapie sił wystarczyło. ;)
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Moi drodzy wszystkim pięknie dziękujemy i zapraszamy:serce:
Ilem byłyśmy w Sanie i na szczęście parkiet wytrzymał pod naszym naporem :lol: Dawno tak dobrze nie bawiłam się,a dzisiaj w planie jest Bałtyk ;)
Endriu zapraszamy do towarzystwa,czym nas więcej to ciekawiej i weselej.Biegać to ja z Tobą nie będę ale mogę chodzić z kijkami,a podobno chodzę szybko,tak mówią :roll:
Jeżeli chodzi o moje zakwaterowanie to mam pokój 2 osobowy od strony południowej na 6 piętrze.W związku z tym piętrem mam możliwość ćwiczyć formę chodząc schodami zamiast windy.Forma potrzebna do wypadów na dalsze spacery i oczywiście na balety :lol:
Kołobrzeg lekko przyprószony śniegiem,jest ciepło,sztormu nie ma.
Pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02

Post autor: asiulek »

Aniu, serdecznie pozdrawiam :serce: , cieszę się, że pierwszy wieczór był taki tańczący :D pozdrów morze i mewy :D miłej i udanej soboty, pozdrowienia dla współbiesiadników :kwiat: do zobaczenia :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Och Szczęściary ale macie zajefajnie :P aż się uśmiecham na samą myśl jak tam teraz jest :) a dziś sobota ,karnawał więc na dancingach będzie w czym wybierać :D Miłego popołudnia i wesołego wieczoru w Bałtyku
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anna-K, zwiedzaj, baw się, badaj teren, bo jak już wszyscy przyjedziemy, to jakieś spotkanie trzeba by było zorganizować :) Pozdrowienia dla Ciebie i dla Rybki :kwiat:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Witajcie :serce:
Dzisiaj w Kołobrzegu jest jak w Zakopanym,śniegu co niemiara i cały czas intensywnie sypie.Jednym słowem jest cudnie.Czekam z niecierpliwością na poznanie osób z forum,a dzisiaj miałam przyjemność zapoznać Małgosię.
W Bałtyku byłam,ale szczerze mówiąc nie powaliło mnie i nie tylko mnie.Niemniej jednak mimo potwornego tłoku potańczyłam,a najlepsze miejsce było miedzy stolikami,bo luzik i dobra przyczepność do podłoża :lol: Za to jest z niego cudny widok na pięknie oświetlone molo.Pozdrawiamy z zaśnieżonego Kołobrzegu :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ