kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: gosiam »

Kochane kuracjuszki, wygląda na to, że nas los został już przesądzony. I czy to ze zwrotów, czy z normalnego przydziału nasz wyjazd planowany jest na pażdziernik-listopad.
Elu... masz rację Leśnik w Sopocie, to nie jest to, czego oczekujemy. Podobnie Ciechocinek, także wróciłam niezadowolona. Zabiegi do "d..py", pokoje przed remontem, poniszczone, brudne :( . wyzywienie mało urozmaicone ale nawet smaczne. Jedyne co było fajne...to trafiłam na paczkę fajnych kuracjuszek :P
Do Bożena321...może koleżanka powinna się przypomnieć. Moja kuzynka miała podobny przypadek, dopiero gdy się odezwała to przydział dostała w ciągu tygodnia.
Bożenka999....nie masz po co dzwonić, zwrotów brak, więc pakujesz walizki i jedziesz razem ze mną w pażdzierniku :lol:. Na dzisiaj mój numerek 2926. Wspólnego, sympatycznego oczekiwania życzę. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Dzisiaj dzwoniłam i były zwroty ale nawet nie pytałam od którego , bo to był Solec :roll:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosia ty mnie nie strasz .Ja muszę teściową wyekspediować do końca sierpnia , bo inaczej to jak ja 10 września wyjadę :shock: :shock: Fertyczna z niej kobitka ale 81 wiosen to już coś i nie ma przeproś muszę zawieść i jeszcze parę dni z nią pobyć :roll:
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elu z tego co pamiętam... chciałabyś Teściową wywieść do Inowrocławia. A może dzwoń do tego cholernego NFZ i powiedz wprost, że chciałabyś Inowrocław, że to starsza osoba wiekowa, że dlugiej podróży nie wytrzyma, że gdy wyjedziesz, nie masz nikogo, kto by się nią zajął...i takie tam. Może taka sytuacja zmiękczy ich serca i spojrzą na to okiem kuracjusza. A co do zwrotów..to Bożenka999, dzisiaj na naszym forum napisała, że gdy się wreszcie dodzwoniła, to otrzymała odpowiedź, że zwrotów prawie nie mają. Trzymam kciuki. :kwiat:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Gosiam,tak mi pani powiedziała,że dzisiaj nic nie może mi zaproponować bo nic nie ma było po 14:00 ja to chętnie październik czy listopad tylko co na to moja wnusia Hania teraz mama ma wakacje babcia wolne wrzesień siostrzenice - wolne ,październik studia i tu jest problem babcia potrzebna.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem, wiem jak to jest. Trzeba wyjazd organizować, tak aby pasowało nie tylko nam ale i pozostałym członkom rodziny i w pracy żeby nie narzekali. Nasze wyjazdy uzależnione są nie tylko od NFZ ale od wielu innych czynników. Samo życie.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Elu,wracając do Sobieszewa to nie była Alma tylko Orle ,byłam z kolegą on z aparatem się nieroztawał narobił pięknych fotek,morze i te piękne zachody słońca cudownie do nich się wraca.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki Dziewczyny. Dzisiaj dzwoniłam i był zwrot -oczywiście Solec.Tłumaczyłam o co chodzi że starsza i takie tam pitu , pitu ale wiecie co ich to i gdzie to mają :roll: Po południu kobitka doradziła mi żeby dzwonić tak po 10 lipca bo o tej porze roku to tylko zwroty z powodu nagłych zdarzeń a tak to ludzie w wakacje biorą przydziały.Bożenko dla tego dla mnie małe znaczenie mają warunki socjalne bo przekładam nad nie własnie te zachody , wschody , szum fal i nawet w deszczu kocham Bałtyk .Tylko w tej Almie słabiutkie zabiegi -ponoć :roll:
smakija1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 21:17
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: smakija1 »

kurde dostaląm przydzial od 4 wrzesnia ,
a zamierzaląm polowac o zwroty,i to porazka ni góry ,ni morze tylko Sobieszewo -krakow ,
jak to zamienic ,ani termin,ani miejsce mi nie pasuje ,
krajanko wiśniaczkaela zadzwoń no mnie napisaląm, priv ,
musze cos wymyslec moze mi pomozesz,chcialąm o cos zapytac poza forum
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie mam wiadomosci
ODPOWIEDZ