Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
"Polski Związek Narciarski poinformował we wtorek, że inauguracja Pucharu Świata w skokach narciarskich w Wiśle odbędzie się bez udziału publiczności. Decyzja spowodowana jest zaostrzającą się sytuacją epidemiologiczną w kraju."
Kaziu , nawet bez publiczności w obecnym czasie to byłoby super . Dobrze pamiętam ? 20-23.11 ?
Dziś czytałam i...zapomniałam , ale sprawdzę . Pozdrawiam ciepło .
Obawiam się tylko, że sytuacja może się jeszcze zmienić. Widzimy co się dzieje .
Ale za to jak to się wszystko skończy to odetchniemy pełną piersią .
I tego się Danusia trzymajmy. Pozdrawiam.
P. S. Jutro będę bliżej Ciebie, wybieram się w Twim kierunku na groby bliskich.
Kaziu , wiem co się dzieje ale mam nadzieję , że będzie dobrze , przynajmniej w miarę .
Dokąd się wybierasz mówiąc o moich stronach ? Gdzieś kiedyś mi wspomniałeś ale musiałabym przejrzeć wszystkie Twoje posty . Ułatwisz mi to ? Pozdrawiam
Wtedy chodziło o urlop w Rutce, to inna bajka . A teraz to będziemy tylko o jakieś 70 km bliżej od siebie, ale zawsze. Udaję się w okolice Wyszkowa... miasteczko nazywa się Łochów
Kaziu ale to jeszcze województwo mazowieckie , mniejsza z tym ...nie jest daleko . Szkoda tylko , że nie możemy spotkać się ale może kiedyś ? Optymizm musi być i to nas trzyma w ryzach na swój sposób .
Dobrej nocki i do miłego .