Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ostatnio wyczaiłam , że orzeczenia ważne są przez następne trzy m-ce ale trzeba złożyć w międzyczasie wniosek . Chodzi o tę naszą pandemię . Czy dobrze zrozumiałam te info na stronie ZUS-u ? Pozdrawiam wszystkich . Zdrówka kochani.....
Sztani dzięki wielkie , poczytałam i teraz czekam na pisemko z ZUS-u . Będzie to przedłużenie ustawowe albo wezwanie na badanie orzecznika . A o sanatorium to raczej mogę pomarzyć..... nikt nic nie wie , czeski film . Pozdrawiam ciepło .
P.s. udało mi się odbyć realną wizytę u audiologa.........
Witajcie Panowie . Jak dobrze jest mieć wirtualnych przyjaciół i za to duże . Mam nadzieję , że jakos wszystko ułoży się i Wam również tego życzę . Oby ta pandemia też minęła bo już mam dość Pozdrawiam ciepło i trzymajcie się kochani .
Dobry wieczór
Podam przykład sąsiadki ,świdczenie ZUS renta z tytułu całkowitej niezdolności do pracy
Świdczenie ważne do 31.05.2020 r Złożyła ponowny wniosek w kwietniu na komisje lekarską .
Osobiście wysłałam zapytanie email do ZUS w jej sprawie , nie można się było dodzwonić .
Dzisiaj odzwonił ZUS , że ma pozytywne załatwienie sprawy , bez wyjzdu na komisję lekarskią
Oczekuje za pismem z ZUS
Grażynko , ANDY dowiedziałam się od pani z ZUS-u , że w chwili obecnej świadczenia są przyznawane zaocznie ale ponoć po niedzieli będą wezwania na badania lekarza orzecznika . Ale dodała też , że proszę czekać na decyzję . To ja nic już z tego nie rozumiem choć wiadomo , że każdy dzień niesie jakieś zmiany . ANDY a jak u Ciebie to wygląda ? Pozdrawiam Was cieplutko .