Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pani kazała mi dzwonić pod koniec stycznia,ale ja zaryzykuję dzwoniąc wcześniej.
Nie mam nic do stracenia.Najlepiej by było jakbym powiedziała gdzie mnie interesuje i zostawiła namiar telefoniczny na siebie,a pani żeby się ze mną skontaktowała jak będzie to co ja chcę.A interesuje mnie tylko jedno miejsce.
Będę jutro próbowała,dam znać z jakim skutkiem.
GIENIA pisze:I wszystko jasne jechać moge dopiero po weryfikacji , czyli ok marca .. ( wtedy nie mogę ..).. byłam dzisiaj osobiście w NFZ i bardzo miła pani mi wszystko wyjasniła
Mieli awarie serwera , ale mówiła , że jest duzo zwrotów ....
Witaj Gienia ja też dzisiaj dzwoniłam kiedy mogę jechać Pani powiedziała po weryfikacji dopiero tylko ta weryfikacja mi nie przychodzi a powinna już być w Grudniu i z planów nici bo jak nie wyjadę do połowy lutego to już nie pojadę wogulę pozdrawiam
Wróciłam dopiero co do domu i wystukałam numer do NFZ,ale niestety nikt nie odbiera.
Chyba już jest trochę za późno,a nie dzwoniłam wcześniej gdyż nie miałam przy sobie numeru skierowania.
W takim razie jutro wezmę się za to z rana.
Pozdrawiam
U nas w małopolskim musi być po weryfikacji lepiej by było po 18 miesiacach od powrotu,wtedy można sobie mniej wiecej ustawić termin i byłoby szybciej, a tak to weryfikacja trwa nawet trzy miesiace W tych funduszach gdzie czas oczekiwania jest krótki np 15 mies i tak musi być spełnione te 18 mies od powrotu, ten przepis dotyczy wszystkich, niezależnie od funduszu.